Kafejnīca Leningrad un turbofolka apvienība Oranžās brīvdienas svinēs jubilejas kopā

Jau otro gadu Vecrīgas leģendārā kafejnīca «Leningrad» un Latvijas turbofolka apvienība «Oranžās brīvdienas» dzimšanas dienu suminās zem viena karoga un nosaukuma — «Ļeņingradas Brīvdienas». Pasākums norisināsies 19.03.2011 Dirty Deal telpās Spīķeros, Maskavas ielā 12. Apmeklētājus sagaida gan draudzīgās muzikālās apvienības, gan šovmeņu darbošanās, gan arī neinscinēti pārsteigumi vakara gaitā. Ieeja no 19:00.

Muzikāli pasākumu kuplinās gan vienu no vaininiekiem, grupas «Oranžās brīvdienas» koncerts, kas pasākumā iepriecinās ar jaunradītām dziesmām, gan pasaulslavenās pankroka brigādes «The Famous Radio Grouse Leningrad» uzstāšanās. Jāatzīmē, ka pagājušajā gadā viņu piecpadsmit minūtes ilgušā performance burtiski norāva pauri visiem pasākuma dalībniekiem.

Latviešu skatuves lieliskākos pārsteigumus sagaidīsim no britpopa/elektronikas pārstāvjiem «Satellites LV», kas nupat izlaiduši jaunu minialbumu vinila formātā, Ulda un Inta regšlāgskā grupas (ar dziesmu Putenī ieguvuši pirmo vietu Radio Lāga aizvadītajā sezonā) kā arī trakajiem performances meistariem, duetu «Čipsis un Dullais» (zināmi arī kā grupu Soundarcade un SILS dalībnieki).

Jau tradicionāli ir gaidāmi viesi no ziemeļu valstīm. Šoreiz tā būs igauņu doom metal, stoner rock, džeza un blūza, kā arī psihedēliskas mūzikas grupa «Tolmunud Mesipuu», kas dibināta 2008. gadā kādreizējā jaunlatviešu kustības centra Tartu un tās radošo pamatkodolu veido instrumentālisti Anders Rūts, Heiki Lepists un Lauri Pajoss. Vairāki grupas ieraksti iekļauti Igaunijas neatkarīgās mūzikas izlasēs, 2010. gada nogalē izdevuši savu otro studijas albumu Koger ja Panter, kas saņēmis nedalītu atzinību mūzikas apskatnieku vidū.

Pankroka pilotāžas paraugstundas sniegs arī Latvijas vērienīgākā sava stila pārstāve, grupa PND un lieliski sevi jau uz dažādu klubu un krogu skatuvēm pierādījušie «Osiris Drinks Whiskey», bet krievvalodīgo muzikālo performaces epogeju sniegs par Latvijas Akvarium dēvētā apvienība «Da’Ba» un alkoroka duets «Rock vs Drugs».

Papildus informācija: www.leningrad.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,


Dome Hotel
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49035311sec.