Ķīpsalā atklās izstādi Māja I 2011

17.03.2011 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā tiks atklāta starptautiskā būvniecības izstāde Māja I 2011, kurā tiks prezentēti jauni un unikāli ražojumi būvniecībai, uzlabotas tehnoloģijas, aktuāli celtniecības un remonta risinājumi.

Izstādes oficiālā atklāšana notiks 17. martā plkst. 12:00 un tajā piedalīsies:

Gatis Ābele, Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks;

Leonīds Jākobsons, Būvmateriālu ražotāju asociācijas izpilddirektors;

Viesturs Tīle, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 ģenerāldirektors;

Andris Pencis, izstādes Māja I 2011 projekta grupas direktors.

Būvniecības tirgus ir gatavs pavasarim

Izstāde Māja I 2011 šogad uz ļoti optimistiskas nots pulcē gan būvniecības nozares vadošās kompānijas, gan arī pavisam jaunus un ambiciozus uzņēmējus, kas atraduši jaunas tirgus nišas.

Izstādē piedalīsies vairāk nekā 330 uzņēmumi no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Somijas, Lielbritānijas un Amerikas Savienotajām Valstīm, Polijas un citām valstīm, kas piedāvās savu produkciju un pakalpojumus par īpašām izstādes cenām.

Izstādes galvenie uzsvari šogad – jaunas apkures sistēmu un ūdens attīrīšanas tehnoloģijas, energoefektīva būvniecība, kā arī būvniecības risinājumu draudzīgums videi. Īpaša uzmanība izstādē tiks veltīta arī šīs ziemas aktualitātei – jumtu problēmai, kuras labā daudz kas darāms visas vasaras garumā.

Konkurētspējīgu Latvijas ražotāju preces un pakalpojumi

Latvijas ražotāji prezentēs pakalpojumus un preces, kas ir konkurētspējīgas pasaules mērogā, tiek eksportētas ārpus Latvijas robežām un novērtētas arī pašu mājās. Izstādē savus aktuālākos piedāvājumus prezentēs tādi Latvijas būvmateriālu ražotāji kā «Cemex», «Lode», «Siguldas bloks», «Raunas bruģakmens», «Grandeg», «BioLiv», «Staļi», «Valmieras stikla šķiedra», termobloku ražotājs «Warm House» un daudzi citi.

Viens no vadošajiem Latvijas kokmateriālu eksportētājiem «BIKO-LAT» izstādē piedāvās apdares un terases materiālus, sētas, dārza mēbeles, koka logus un durvis, kā arī koka paneļu mājas, savukārt iekštelpu apzaļumošanas uzņēmums «Hercs Flora» - jaunu unikālu produktu «Zaļā siena». Visi, kam ir aktuāla jauna grīdas seguma ieklāšana mājoklī, aicināti ielūkoties SIA «KĀGO» piedāvājumā. Savukārt «Ornamental steel» piedāvās dekoratīvos metāla elementus sētām, margām, mēbelēm, interjeram.

Ārvalstu uzņēmumu labā pieredze izstādē

Izstādē piedalīsies arī «Robert Bosch», «Sanistal», «Aeroc», «Upanor», «Paroc» un citu pazīstamu pasaules ražotāju pārstāvji Latvijā un Baltijas valstīs. Izstādē ķieģeļu piedāvājumu prezentēs arī viens no lielākajiem Eiropas ķieģeļu ražotājiem – Austrijas uzņēmums «Wienerberger».

Īpaši plašs šogad būs apkures risinājumu klāsts un izstādē varēs saņemt labākos piedāvājumus no tādu zīmolu pārstāvjiem kā «Junkers», «Baxi», «Viessmann», «Intersols», «Latvijas Gāze», «Akmens krāsnis» un citiem. Arī kamīnu tirgotāji «Baltijas dolomīts», «Helmix R», «Kamīndizains» un citi pavasara izstādei gatavo īpaši pievilcīgu piedāvājumus. Eiropas vadošais dūmvadu sistēmu ražotājs un izgatavotājs SCHIEDEL izstādē piedāvās augstākās kvalitātes dūmvadus gan no keramikas, gan no nerūsējošā tērauda.

Plānojot jumta seguma maiņu, izstādē varēs iepazīties ar augstākās kvalitātes KATEPAL bitumena šindeļiem un unikāliem VILPE jumtu aksesuāriem, ko ražo Somijā. Te varēs redzēt plašu jumtu aksesuāru sortimentu, kuri veiksmīgi atrisina gan gaisa kvalitātes jautājumu telpās, gan ēkas ventilācijas jautājumu no tā cokola līdz jumtam. Savukārt uzņēmums «Monier» īpašais piedāvājums izstādes laikā būs 20% atlaide betona dakstiņiem «Elegant». «ACO Nordic» piedāvās notekas un citas jumtu noslēdzošās armatūras. Tāpat savus ieteikumus un piedāvājumus jumta segumiem izstādē gatavo arī uzņēmumi «Rzeinzink», «Latroof», «Toode», «Skārda jumti», «Niedru jumti» un citi.

SIA «Vides eksperts» piedāvās inovatīvas, Vācijas firmas «Biorock» sadzīves notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas privātmājām, viesu namiem, birojiem. Šī gada jaunums - Biorock tehnoloģijas iekārtas Latvijā ražotos korpusos par pievilcīgām cenām!

Vācijas elektrotehnisko iekārtu ražotājs «Albrech JUNG» pirmoreiz piedalīsies izstādē «Māja I» un arhitektiem, celtniecības un elektromontāžas speciālistiem un ikvienam lietotājam prezentēs JUNG gudrās mājas un domofonu sistēmas, kā arī sensorslēdžus.

Tas ir tikai neliels ieskats dalībnieku piedāvājumā, vairāk par citu dalībnieku produkciju lasiet izstādes mājaslapā www.bt1.lv/maja1 sadaļā Dalībnieku ziņas.

Semināri par aktualitātēm energoefektīvu ēku būvniecībā un renovācijā

Ķīpsalā notiks divi semināri par aktualitātēm energoefektīvu ēku būvniecībā un renovācijā, kas būs noderīgi gan būvniecības profesionāļiem, gan ikvienam namīpašniekam vai mājas apsaimniekotājam.

17. martā plkst. 13:00 Būvmateriālu ražotāju asociācija rīkos semināru «Aktuāli risinājumi energotaupīgu ēku būvniecībā un renovācijā». Seminārā tiks pievērsta uzmanība jaunākajiem risinājumiem energoefektīvu ēku būvniecībā un mūsdienu ārsienu konstrukcijām. Tāpat tiks spriests par ETA sertifikāciju kā obligātu prasību publisko būvdarbu līgumos, kuros paredzēta ēku un fasāžu siltināšana, kā arī izmaiņām LBN 002-01 «Ēku norobežojošo konstrukciju siltumtehnika». Semināra apmeklētāji varēs gūt arī praktiskus ieteikumus kļūdu novēršanai, veicot ēku fasāžu siltināšanu u.c. Seminārā piedalīsies Juris Grīnvalds (SIA «Sakret»), Andris Veibergs (SIA «Knauf»), Andris Vulāns (SIA «Tenax) un Ainārs Kacens (SIA «Aeroc»).

Savukārt 18. martā notiks seminārs «Dzīvokļu īpašnieku un pārvaldnieku loma ēku renovācijā, palielinot to energoefektivitāti», ko rīko Ekonomikas ministrija, Latvijas namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociācija, Latvijas namu pārvaldnieku ģilde, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Seminārā tiks diskutēts par ERAF līdzfinansējuma piesaistes iespējām daudzdzīvokļu mājām, pašvaldības apsaimniekotāja pieredzi mājokļu renovācijā, kā arī mājokļu renovācijas procesa vadību. Tāpat seminārā spriedīs par aktuālajiem likumdošanas jautājumiem mājokļu pārvaldīšanā un aktualitātēm apsaimniekošanas nozarē. Semināra ietvaros notiks arī apaļā galda diskusija „Daudzdzīvokļu māju renovācija. Problēmas un risinājumi”. Pasākuma noslēgumā paredzētas arī informatīvas nodarbības interešu grupās, kā arī tikšanās ar būvmateriālu ražotāju uzņēmumu pārstāvjiem.

Izstādes norises laiki:

17. marts 10:00 - 18:00

18. un 19. marts 10:00 - 19:00

20. marts 10:00 - 17:00

Biļešu cenas

Ieejas biļete – Ls 3,50
Pensionāriem, skolēniem – Ls 3,00
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – Ls 8,00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Nikos Travel
,


Riga Islande Hotel
,


Kaļķu vārti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40048981sec.