«Melngalvju galerijā» būs apskatāma izstāde «Palete»

No 23.marta izstāžu zālē „Melngalvju galerija” būs apskatāma bērnu un jauniešu centra „Rīgas Skolēnu pils” audzēkņu darbu izstāde „Palete”, kurā tiks izstādīti lietišķās un tēlotājas mākslas programmas pulciņu audzēkņu labākie darbi.

Bērnu un jauniešu centrs „ Rīgas Skolēnu pils” ir vecākā un lielākā interešu izglītības iestāde Latvijā, kurai 2011.gada 21.februārī apritēja 70 gadu. Rīgas Skolēnu pilī dažādās izglītības programmās 100 pedagogu vadībā 270 grupās nodarbojas vairāk kā 3000 audzēkņu vecumā no 2,5 līdz 25 gadiem. Programmu klāsts ir bagāts, tiek piedāvātas mūzikas, dejas, vizuālās un lietišķās mākslas, teātra, folkloras, sporta un tehniskās jaunrades nodarbības, kopumā vairāk kā 50 veidu.

Jau astoto gadu pavasarī notiek tradicionālā BJC „Rīgas Skolēnu pils” vizuālās un lietišķās mākslas audzēkņu darbu izstāde pašā Rīgas sirdī – Melngalvju namā. Piecpadsmit skolotāju audzēkņi rāda labākos, šajā mācību gadā radītos darbus.

Vairāk nekā 500 audzēkņu apgūst vizuālās un lietišķās mākslas programmas: zīmēšanu – gleznošanu, grafiku, tēlniecību, keramiku, tekstildizainu, floristiku, trauku apgleznošanu, rotaslietu izgatavošanu, apģērbu modelēšanu un šūšanu, matu sakārtošanu, kokapstrādi un dizainu.

Bērnu un jauniešu centra „ Rīgas Skolēnu pils” izstāde „Palete” būs apskatāma līdz 3.aprīlim.

Melngalvju nams ir atvērts apmeklētājiem otrdienās–svētdienās no 11.00 līdz 17.00 (1. oktobris–30. aprīlis) un no 10.00 līdz 17.00 (1. maijs–30. septembris). Pirmdienās slēgts.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54516101sec.