Nākamais Riga Fashion Mood ir gaidāms rudenī

Norisinājās jaunās modes biznesa platformas Riga Fashion Mood noslēdzošās modes skates. Savas kolekcijas demonstrēja bērnu apģērbu zīmoli – Colorlicious, Zaza Couture, Patte, Latvijas Mākslas akadēmijas jaunie dizaineri – Arvils Linde, Sabīne Groza, Reinis Ratnieks, zaļi domājošais modes zīmols Recycled.lv, kā arī jaunā dizainere Zane Poriete. Līdz ar Riga Fashion Mood noslēgumu uzsākta gatavošanās nākamajam Riga Fahion Mood šī gada oktobra beigās.

Trešās Riga Fashion Mood dienas dalībnieki demonstrēja kolekcijas, kuras saistītas ar modes nākotni – mode, kas paradzēta bērniem, mode, kuru rada jaunie talanti, mode, kas ir ilgtspējīga, dabai draudzīga.

Recycled.lv dizainere Ingrīda Zābere: «Radot Recycled.lv kolekciju T-unika, man ir būtiski pārvērst neaktuālas vai aizmirstas lietas, dodot tām jaunu dzīvi un attālinot brīdi, kad tās nonāktu vispasaules atkritumu kalnā. Tāpēc, es veidoju apģērbu, zaļi domājošām personībām, kam piemīt drosme paust savu viedokli, izvēloties atšķirīgas lietas.»

Zaza Couture dizainere Terēze Gruntmane: «Šajā sezonā Zaza Couture iedvesmu smēlušies krāsām bagātajā putnu pasaulē, katra grupa veltīta kādam dziedātājputnam, čivinātājam vai trallinātājam. Te ikviens varēs atrast visraibākos krāsu salikumus un viskošākos toņus. Bērnībai jābūt krāsainai!»

Latvijas Modes palātas valdes priekšsēdētāja Dita Danosa: «Pirmais Riga Fashion Mood iezīmējis sākumu turpmāko modes biznesa pasākumu organizēšanai. Šodien sākam organizēt nākošo Riga Fashion Mood, kas norisināsies šī gada oktobra beigās.»

Par Riga Fashion Mood.

Šī gada 17.-19. martā, Latvijas Modes palāta rīko pirmo modes nedēļas nogali Riga Fashion Mood pret-a-porter kolekcijas 2011. Riga Fashion Mood veidota, lai radītu nebijušu platformu Latvijas modes biznesa attīstībai.

Modes nedēļas nogale ir orientēta uz modes kā radošas industrijas un biznesa komunikācijas veicināšanu. Tās mērķi ir attīstīt modes dizaina platformu Latvijā, veicināt sabiedrības iesaisti, informētību un ieinteresētību par modes sfēru un tās aktualitātēm Latvijā. Ar šī pasākuma palīdzību organizatori vēlās radīt iespēju dizaineriem piedāvāt jaunās kolekcijas biznesa klientu segmentam vietējā un starptautiskā mērogā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4699111sec.