Ķīpsalā notiks jauno modes mākslinieku konkurss Habitus Baltija 2011

Jauno modes mākslinieku konkursa «Habitus Baltija 2011» īpašais viesis, konkursa žūrijas priekšsēdētājs, pazīstamais modes eksperts un modes portāla http://www.notjustalabel.com/ dibinātājs Stefans Zīgels (Stefan Siegel) no Lielbritānijas 8. aprīlī Ķīpsalā, izstādē «Intertextil Balticum 2011» lasīs lekciju par jauno dizaineru iespējām.

Stefans Zīgels ir dzimis Dienvidtirolē. Studējis ekonomiku un 2004. gadā ieguvis maģistra grādu starptautiskajā ekonomikā. Karjeru uzsācis jau studiju laikā, kad guvis pieredzi modes un mediju industrijā, strādājot prestižos modes namos un reklāmas aģentūrās, un kā pieprasīts modelis piedalījies modes skatēs piecos kontinentos.

Pēc maģistra grāda iegūšanas uzsācis karjeru finanšu jomā, strādājot tādās pazīstamās firmās kā «Ernst & Young» un «Sal. Openheim» Šveicē, kā arī «Merrill Lynch M&A Investment Banking» Londonā, kur specializējies privātpersonu pakalpojumu jomā, sniedzot konsultācijas biržās kotētajiem lielajiem modes namiem.

Uzkrāto pieredzi Stefans izmantojis, lai uzsāktu projektu «Not just a label» («NJAL»). Projekta ideju viņš izstrādājis kopā ar savu brāli Danielu, datorzinību ekspertu. Lai arī uzņēmums 2008. gadā tika izveidots ar visai trūcīgiem finanšu līdzekļiem, šobrīd «NJAL» ir viena no vadošajām jauno modes dizaineru informācijas platformām un ierindojas starp visatzītākajām modes industrijas tīmekļa vietnēm pasaulē. Ar šī portāla starpniecību tērpus izvēlas arī Lady Gaga, Rianna, Fērdžija, Teilore Svifta, Bejonsē, Parisa Hiltone un daudzi citi.

Lekcija «The Environment of Emerging Designers»Vide jaunajiem modes dizaineriem») notiks 8. aprīlī no plkst. 15:00 līdz 17:00. Modes eksperts savā lekcijā stāstīs par jauno dizaineru iespējām, kā veiksmīgi uzrunāt starptautisko auditoriju un arī iepazīstinās ar «Not just a label» projektu. Lekcija notiks angļu valodā.

Lekcijas apmeklējums ar izstādes «Intertextil Balticum 2011» ieejas biļeti ir bez maksas. Lai piedalītos lekcijā, līdz 6. aprīlim jāreģistrējas «Habitus Baltija» interneta mājaslapā www.bt1.lv/habitus

Vietu skaits ir ierobežots, tādēļ lūdzam savu dalību pieteikt savlaicīgi!

Konkursā «Habitus Baltija 2011», kas notiks 9. aprīlī, varēs rast iedvesmu un vērot jaunākās modes tendences 50 jauno modes mākslinieku tērpu kolekciju skatēs. Konkursa skates notiks no plkst. 12:00 līdz 16:00. Konkursa fināls, kurā būs «Habitus Baltija 2010» Grand Prix ieguvējas Ingas Tauriņas tērpu kolekcijas modes skate, un laureātu apbalvošana sāksies plkst. 17:00. Pasākumu vadīs šarmantais radio žurnālists un mūziķis Kaspars Zlidnis.

Konkursa mērķis ir atklāt jaunus talantus, atbalstīt jaunos modes māksliniekus un sniegt iespēju bagātināt pieredzi, veicinot ideju un zināšanu apmaiņu starp modes māksliniekiem un nozares profesionāļiem.

Konkurss «Habitus Baltija 2011» notiek vienlaikus ar 16. starptautisko tekstila, apģērbu, ādas izstrādājumu un ražošanas iekārtu izstādi «Intertextil Balticum 2011», kas notiks no 8. līdz 10. aprīlim Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Grand Palace Hotel
,


Park Hotel Latgola
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98086214sec.