Alfā pulcēsies animācijas filmu varoņi

2011.gada 7. maijā ikviens var pievienoties t/p Alfa Bērnu animācijas multeņu varoņu ballītei, kas sāksies jau plkst. 10:00 rītā un turpināsies līdz pat pēcpusdienai - plkst. 15:00. Apmeklētāji varēs iejusties multfilmu varoņu tēlos, piedalīties radošajās darbnīcās, konkursos, stafetēs, bet uz lielās Alfas skatuves uzstāsies vairāki Latvijā pazīstami mūziķi. Ballītes aktivitātes varēs vērot LNT tiešraidē jau no plkst. 10.30!

Alfa Bērnu animācijas multeņu varoņu ballītē mazajiem Alfas apmeklētājiem būs iespēja iejusties mākslinieku lomā, piedaloties un veidojot zīmējumus konkursā „Mans pavasaris”. Neizpaliks rotaļlietu izgatavošanas darbnīca un „Pasaku nama” rūķu stūris, kurā varēs iet rotaļās un piedalīties atraktīvās stafetēs kopā ar iemīļotiem multeņu varoņiem. Par asākām izjūtām parūpēsies velotriāla mini skola ar triku paraugdemonstrējumiem, savukārt drošas riteņbraukšanas skolas eksperti sniegs ikvienam velo cienītājam noderīgu informāciju. Bērnu animācijas multeņu varoņu ballītes aktivitātes notiks ārā, starp Alfas A un B ieejām.

Gatavojoties nedēļas nogales krāšņajam pasākumam, jau no 2. maija t/p Alfa bērnu rotaļu istabā „Alfas cirks” mazajiem apmeklētājiem ir iespēja izpausties radoši, izgatavojot sev oriģinālas maskas, lai kļūtu par saviem mīļākajiem multfilmu varoņiem. Izgatavotās maskas ikviens gribētājs varēs demonstrēt masku parādē, kas norisināsies bērnu animācijas multeņu varoņu ballītes laikā 7. maijā. Krāšņo masku parādi un citas aktivitātes varēs vērot arī televīzijas kanālā LNT no plkst. 10:30 – tiešraidē no notikuma vietas. Interesantāko masku autorus gaida pārsteiguma balvas!

Dienas gaitā uz lielās skatuves pie t/p Alfa kāps gan „Latvijas zelta talanti 2010” dalībnieki, gan arī LNT šova „O! Kartes Akadēmija” zvaigznes Evija Sloka, Nikolajs Puzikovs, Laima Grauda, Lea un citi. Par muzikālu izklaidi rūpēsies arī Aija Andrejeva un grupa PER. Izglītojošus padomus klausītājiem sniegs pazīstamais ugunsdzēsējs zilonītis Baltiņš un par drošību uz ceļa stāstīs Valsts policijas populārie tēli bebrs Bruno un runcis Rūdis. Skaistus mirkļus kopā ar māksliniekiem varēs iemūžināt Alfas foto stūrītī.

Alfas vadītājs Zigmunds Vīķis stāsta: „Uz Alfas Bērnu animācijas multeņu varoņu ballīti aicinām visus mūsu apmeklētājus, īpaši ģimenes ar bērniem, kā arī ikvienu, kas vēlas labi pavadīt laiku ģimenes un draugu lokā. Ballītē varēsiet gūt jaunus iespaidus, mesties radošos izaicinājumos, satikt sen iemīļotos multeņu varoņus un baudīt populāru mūziķu priekšnesumus! Iespēju izkustēties piedāvās piepūšamo atrakciju parks, bet jautrību – karuseļi!”

Paralēli pie t/p Alfa līdz pat 8. maijam darbosies piepūšamo atrakciju parks, kas ļaus lieliem un maziem Alfas apmeklētājiem gūt pozitīvas emocijas, izbaudot piepūšamo atrakciju un karuseļu priekus. 6. maijā atrakciju klāsts palielināsies vismaz 10 reizes, sasniedzot 5000 m2. Alfas piepūšamo atrakciju parku jau otro gadu pēc kārtas organizē SIA „Annels atrakciju parks”, sadarbībā ar „LGK Atrakcijām”.

Darba dienās Alfas atrakciju parks ir atvērts apmeklētājiem no plkst. 15.00 līdz 22.00, savukārt brīvdienās – no plkst. 11.00 līdz 22.00. Īpašs pārsteigums Galactico privilēģiju kartes īpašniekiem - atlaide atrakcijām. Savukārt bērniem, kas 7. maijā būs ieradušies maskās – viena izvēlētā piepūšamā atrakcija būs bez maksas. Pārējiem atrakcijas maksās no 1 Ls līdz 3.50 Ls, karuseļi – no 1 Ls līdz 2.50 Ls.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39961815sec.