Latvijas daudzbērnu ģimenes tiek aicinātas uz pasākumu Rīgas zoodārzā

2011.gada 21.maijā, plkst. 13.00 Latvijas daudzbērnu ģimenes ir ielūgtas uz pasākumu Rīgas Zooloģiskajā dārza, kura laikā tiks paziņots Latvijas "Gada lielģimenes" goda nosaukuma ieguvējs. Pasākumu rīko BIGBANK sadarbībā ar Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienību, atbalsta pirmais Latvijas ģimenes portāls www.calis.lv.

“Šo pasākuma kopā ar Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienību rīkojam jau otro gadu. Tā mērķis ir aicināt daudzbērnu ģimenes no visas Latvijas sanākt kopā patīkami pavadīt laiku, atpūsties, izpriecāties un dalīties pieredzē,” norāda pasākuma organizatore, BIGBANK Latvijas filiāles marketinga speciāliste Agnija Greiziņa.

Pasākumu atklās Lielo ģimeņu dienas patronese Zane Vaļicka-Pētersone. Līdztekus Zoodārza apmeklējumam, bērniem un viņu vecākiem būs iespējas noskatīties teatralizētu uzvedumu, piedalīties dažādās spēlēs un konkursos. Visas dienas laikā ģimenes varēs izbaudīt kopā būšanas prieku. Pasākumā piedalīties varēs ikviens, kas 21. maijā apmeklēs Rīgas Zooloģisko dārzu.

Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības vadītājs Leonīds Mucenieks norāda: “Jau otro gadu tradicionālā BIGBANK Lielo ģimeņu dienas pasākuma laikā tiks piešķirts goda nosaukums Gada lielģimene. Tā piešķiršanas mērķis ir godināt aktīvu un saliedētu daudzbērnu ģimeni, kā arī atgādināt Latvijas sabiedrībai par ģimenes vērtību un tās nozīmi sabiedrībā.”

Ģimenes goda nosaukuma iegūšanai var ieteikt ikviens Latvijas iedzīvotājs, institūcija vai uzņēmums līdz šā gada 15.maijam. Gada lielģimeni noteiks komisija, kurā darbosies Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības valdes priekšsēdētājs Leonīds Mucenieks, BIGBANK Lielo ģimeņu dienas patronese Zane Vaļicka-Pētersone, BIGBANK Latvijas filiāles vadītājs Juris Pūce, pirmā Latvijas ģimenes portāla www.calis.lv vadītāja Agnese Vīdnere. Ģimene, kas saņems goda nosaukumu Gada Lielģimene, iegūs arī naudas balvu – 500 latus.

Pagājušā gadā „Gada lielģimenes” titulu ieguva Ozoliņu ģimene no Viļķenes, kurā aug astoņi bērni. Jaunākie bērni papildus mācībām skolā mācās Limbažu mūzikas skolā. Ģimene dzīvo lauku mājā un apsaimnieko 15 ha zemes.

Akcijas patronese Zane Vaļicka-Pētersone uzskata: “Katrs bērns ir brīnums, un, viņam piedzimstot, uzreiz ir jūtama personība. Mēs varam to zinātniski pētīt un mēģināt atkārtot, taču zinātnei nekad neizdosies radīt vēlreiz tieši tādu jaunu dzīvu cilvēku, ko mums dāvājusi mīlestība un divu cilvēku savienība. Iespējams, tieši tā ir cilvēces misija. Katram pieaugušajam ir liela atbildība, par to, kāds izaugs bērns, jo visas cilvēces, visas planētas Zeme nākotne atrodas mūsu bērnu rokās. Tāpēc es aicinu sabiedrību atbalstīt lielas un arī mazas ģimenes, kas veido mūsu Latvijas nākotni.”

Vienlaikus kopā ar konkursu lielajām ģimenēm notika arī bērnu dzejoļu konkurss Mana ģimene. Konkursā savus darbus bērni varēja iesniegt līdz šodienai, 13. maijam, ieskaitot. Labākie no tiem tiks apbalvoti Lielo ģimeņu dienas pasākuma laikā.

BIGBANK ģimenes diena Latvijā notiek jau piekto gadu. Goda nosaukuma piešķiršana Lielo ģimeņu dienas pasākuma laikā notiks vienlaicīgi Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Vairāk informācijas par pasākumu – www.bigbank.lv/lielogimenudiena

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11405301sec.