3. starptautiskais iluzionistu festivāls «Abrakadabra» jau klāt!

Iluzionisti Pecolli piedāvā: ABRAKADABRA 3. STARPTAUTISKAIS ILUZIONISTU FESTIVĀLS

AR LAS VEGASAS ZVAIGZNĒM!

Rīgas Kongresu namā 2011. gadā

27., 28. maijā 19.00

28.maijā 12:30 Iluzionisma konkurss

Pasākumu atraktīvā veidā vadīs iluzionisti Dace un Enriko Pecolli

(Latvija/ Itālija).

Nesen atgriezušies no LasVegasas un Holivudas, Pecolli informē par Starptautisko iluzionistu festivālu Abrakadabra ar Lasvegasas zvaigznēm. Šis festivāls jau ir atzīts par labu esam J pasaules iluzionisma festivālu vidū. Festivāla programmā ietilpst Iluzionisma semināri, meistarklases, triku ekspozīcijas izstāde, iluzionisma šovi ar labākajām Eiropas un Lasvegasas iluzionisma zvaigznēm. 27.maijā viesnīcā „Monika Centrum Hotels” un 28.maijā Benjamiņu namā notiks arī neaizmirstamās tematiskās maģiskās vakariņas ar festivāla zvaigznēm. Pievienoties drīkst ikviens, kam ir vēlēšanās izbaudīt vakariņas kopā ar zvaigznēm, iepriekš nokārtojot visas formalitātes. (vairāk info www.abra-kadabra.lv)

Šī gada Jaunums – Iluzionistu konkurss 28.maijā 12:30 Rīgas kongresu namā ar jau sevi pierādījušām jaunajām zvaigznēm no Turcijas, Grieķijas, Krievijas, Austrijas, Lietuvas, Igaunijas u.c. Pieejams arī skatītājiem.

Tradicionāli festivāla Gala šovus vada iluzionisti Pecolli. Jautrā un atraktīvā veidā iepriecinot skatītajus ar dažādiem pārsteigumiem ( skatītāji tiek gaidīti jau pirms šovu sākuma 27. un 28.maijā apt. 18:00 Rīgas kongresu namā), gan pašā pasākuma laikā, gan pauzē. Tāpat, pirms pasākuma un pārtraukumā, skatītāji varēs paši iegādāties burvju trikus un turpat uz vietas tos arī apgūt „Pecolli Magic shop” burvju triku veikaliņā www.magicshop.lv Trikus apgūt Jums palīdzēs Pecolli dibinātās Baltijas iluzionistu biedrības A.M.B.E.R. jaunie burvju mākslinieki www.ambermagic.lv

Biļetes – „Biļešu serviss” kasēs un internetā.

Šī gada Abrakadabra SENSĀCIJA – slavena HOLIVUDAS kino personāža viesošanās pasākumā. Kas viņš ir? Šī informācija tiek turēta noslēpumā. Atnāksiet un viņu notiekti atpazīsiet J Vēl vairāk – Jums būs ekskluzīva iespēja ar viņu kopā nofotografēties.

Pasākuma Gala programmā Pecolli ir sarūpējuši Abrakadabras skatītājiem daudz brīnišķīgu šovu:

Lasvegasas iluzioniste Luna Shimada ir ļoti spilgta personība ar savu dzīves filozofiju, ar netradicionālu domāšanu. Viņas šovi ir krāšņi ar mistikas noskaņu apvīti. Ikdienā viņa meditē un pielūdz mēnesi.

Luna

Katrs triks, ko viņa veic uz skatuves ir savdabīgs rituāls ar vēstījumu skatītajiem. Bieži parādās tādi simboli, kā saule, mēness, uguns, ūdens, dzīves cikli utt. Viņas ģērbšanās stilā un grimmā dominē mākslinieciskas gotiskās noskaņas. Viņas tēvs ir pasaulē ļoti slavens japāņu iluzionists Shimada. 2007. gadā Luna saņēma prestižo Magic Award balvu, kā gada labākā iluzioniste sieviete pasaulē. Viņa regulāri uzstājas Lasvegasā, „Magic Castle” Holivudā un daudzās citās prestižās vietās pasaulē.

abrakadabra

Virtuālās maģijas meistara no Francijas Jean Garin brīnumi – burvestības caur milzu ekrānu un ne tikai. Objekti uzbursies no ekrāna un pazudīs, tos „maģiskā veidā” pārvietojot no virtualās vides uz reālo.

Būdams ļoti pozitīva rakstura, mākslinieks skatītajus gan ielīksmos, gan emocionāli aizraus līdzi romantikajās fantāzijas ainiņās. Vienaldzīgs nepaliks neviens. Viņš ir viens no retajiem šādas uzstāšanās formas „Virtuālās maģijas” augstas klases pārstāvjiem un ir saņēmis arī prestižo „Great Magic Prize» Monte Carlo Maģijas festivālā un daudzas citas balvas. Vaicāts, kāda ir viņa veiksmes recepte, māklinieks to atklāj: „ Sauja oriģinalitātes, trakuma šķipsniņa un liela porcija pacietības. Tad to uzmanīgi maisa un pārcilā vairākus gadus, nepārtraukti pievienojot kaisli un entuziasmu. Kad gatavs, izdali uzmanīgi un dalies šajā apburošajā saldajā ēdienā ar saviem viesiem siltā atmosfērā”.

Beļgijas ekstrēmā iluzionista Aaron Crow spriedzes pilnais sniegums. Jau trešo gadu Abrakadabra šova Latvijā skatītājus ar dažādiem bīstamiem, bet nepārspējami elegantiem nummuriem iepriecina Beļģijas skaistulis, austrumu cīņu meistars – Pasaules čempions ekstrēmajā iluzionismā Aaron Crow.

abrakadabra

Iepriekšējos Abrakadabra šovos viņš gan aizlēja sev acis ar karstiem sveses taukiem un cirta arbūzu virs skatītaja galvas, gan ar aizsietām acīm, griezdamies ap savu asi, šāva cauri uz skatītaja galvas novietotam ābolam, taču raksturīgi viņa priekšnesumam ir tas, lai arī cik tas viss nebūtu bīstami, tas beigās vienmēr beidzas labi. Jācer, ka tas tā būs arī šoreiz, kad skatītāji tiks iesaistīti peintbola ieroču izmantošanā uz skatuves, kur mākslinieks ļaus skatītājiem sašaut pats sevi, taču trika rezultāts būs nepārspējams. Atnāksiet – redzēsiet!

*Nervus kutinoša uzstāšanās, taču piemērota arī bērnu auditorijai.

The Great Kaplan no Amerikas ar savu iluzionista, žongliera, komiķa, mūziķa un ekscentriķa virtuozo un apbrīnojamo šovu. Viņa izrāde ir Vudvillas stilā un ir neaizmirstams piedzīvojums skatītājam – viņš gan žonglēs ar mēbelēm, gan izspēlēs klasiskās mūzikas gabalus ar uzspūstu baloniņu, gan liks skatītājiem raudāt, gan smieties spelējot uz viņa vecvectētiņa havajas salu liliputģitāriņas „ukulele”, gan pārsteigs ar savu rafinēto asprātību un triku pasniegšanas manieri.

abrakadabra

Viņa šovi tiek rādīti dažādās pasaules televīzijās – ABC TV, TNN, TV5 Francija un daudzviet citur. Neskaitāmo apbalvojumu starpā ir arī 1.vieta Amerikā Columbus iluzionistu čempionatā, tituls „Skatītaju simpātija” 2006.gadā Maijemi I.B.M. pasaules čempionāta u.c.

Kad Jūs pēdējo reizi smējāties tik traki, ka izkritāt no krēsliem? Šis nu būs tas gadījums!!!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44216108sec.