LIDO atklāj jauno atrakciju parku

2011.gada 21. un 22. maijā no plkst. 12:00 Lido Atpūtas centrā, Krasta ielā 76, Rīgā, notiks jaunā "Atrakciju parka LIDO" atklāšanas svētki sadarbībā ar "Annels Grupa".

Lai paplašinātu un dažādotu izklaides iespējas, kas piemērotas visām vecumu grupām, SIA ‘’LIDO’’ aicināja uz sadarbību vairākus Latvijas uzņēmumus, kas darbojas atrakciju jomā, no kuriem pazīstamākais- SIA ‘’Annels Grupa’’. Tā rezultātā tapis jauns atrakciju parks, kas ir vienīgais pastāvīgais atrakciju parks Latvijā.

Parka atklāšanas svētkos tiks piedāvāta plaša pasākumu programma, lai katrs apmeklētājs rastu sev vistīkamāko izklaidi.

Svētku ievadā gan sestdien, gan svētdien plkst. 12:00 mūzikls ‘’Brīnumskapis’’, kam sekos deju un rotaļu programmas, Rīgas Cirka priekšnesumi, deju studijas “Kaprīze”, popgrupu “Podziņas” un “Pumpuriņi” koncerti, kā arī diskotēka kopā ar DJ Janko vakara noslēgumā plkst 19:00-22:00. Visas dienas garumā notiks radošās darbnīcas, aizraujošas spēles un konkursi ar balvām, kā arī būs iespēja apmeklēt putnu un mazo dzīvnieku izstādi.

Atrakciju parkā izvietotas atrakcijas visai ģimenei un dažādu vecumu bērniem, kas ļaus pavadīt laiku gan sportiskā, gan radošā gaisotnē. Līdzās jau esošajām un pazīstamajām aktivitātēm, piemēram, lēkājamajām gumijām un autoskolai, ‘’Atrakciju parka LIDO’’ apmeklētājiem būs pieejamas jaunas atrakcijas: bērnu „Vilcieniņš”, katapulta, piepūšamās atrakcijas, karuseļi, 5D atrakcija un citas, pavisam 22 atrakcijas, kas tiks mainītas un papildinātas, atrakciju parkā ienesot jaunas vēsmas un aizraujošas aktivitātes visas vasaras garumā.

‘’Atrakciju parka LIDO’’ darba laiki: līdz 31. maijam- darba dienās plkst. 15:00-22:00 un brīvdienās plkst. 11:00-22:00, bet no 1. jūnija līdz 1. septembrim- darba dienās plkst. 13:00-22:00 un brīvdienās plkst. 11:00-22:00. Pēc 1. septembra darba laiki tiks mainīti.

Sīkāka informācija: www.atrakcijaslido.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Avis
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Kaļķu vārti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72267103sec.