Viesnīcas Islande Hotel terasē atklāts pirmais binokulārs Rīgā

Viesnīcas Islande Hotel terasē Mīvatna vēji svinīgi atklāts pirmais binokulārs Rīgā, kas pilsētas un viesnīcas viesiem nodrošinās lielisku panorāmu uz vecpilsētu un Daugavu.

Viesnīcas Islande Hotel ģenerāldirektora pienākumu izpildītāja Baiba Gailīte: „Esmu patiesi gandarīta, ka beidzot tūristu iecienītajā pilsētā Rīga ir uzstādīts pirmais binokulārs! Tuvojoties vasaras sezonai, izskatījām labākos piedāvājumus un izvēlējāmies Kanādā ražotu profesionālu binokulāru, kas tagad pilsētas un Islande Hotel viesiem nodrošinās lielisku panorāmu uz mūsu skaisto pilsētu!”

Šovasar Islande Hotel saviem apmeklētājiem piedāvā vairākus jaunumus. Uz viesnīcas Mīvatna vēji terases ikvienam interesentam iespējams apmeklēt jogas nodarbības joga debesīs (yoga in the sky) sadarbībā ar veikalu RUDRA, kuras piedāvās profesionālas treneres Evita Ruža un Zane Kovaļčuka. Pēc nodarbības iespējams nobaudīt siltu tēju, izmantot pirti un baseinu.

Viesnīcas Islande Hotel ģenerāldirektora pienākumu izpildītāja Baiba Gailīte atzīst, ka mūsu ikdiena šajā steidzīgajā laikmetā paiet nemitīgos meklējumos, bet ikvienam ir jāatrod laiks sev, lai harmonizētu savu dzīvi. Jogas nodarbības apvieno prātu un ķermeni, ļaujot tiem ieklausīties vienam otrā.

„Vēlamies šo laiku tikai sev un savai iekšējai pasaulei piedāvāt atrast, mūsuprāt, burvīgā vietā – viesnīcas Islande Hotel 10. stāva terasē, kur paveras lielisks skats uz Daugavu, vecpilsētas torņiem”, piebilst Baiba Gailīte.

Tuvāku informāciju par jogas nodarbībām iespējams iegūt, zvanot pa tālruni 6760 8005.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Riga Islande Hotel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.31192899sec.