LIVE RĪGA piedāvā jaunus suvenīrus vairākās tirdzniecības vietās

LIVE RĪGA suvenīru klāsts vasaras sezonā ir papildināts ar vairāk nekā 20 jauniem, spilgtiem un funkcionāliem suvenīriem. Kolekcijā ieviesti tādi suvenīru veidi kā pastkartes, glāžu paliktņi, dabīgās ādas un linu izstrādājumi, papildināts magnētu, termosu un termokrūžu klāsts. Suvenīrus iespējams iegādāties 12 tirdzniecības vietās Rīgā, kā arī airBaltic lidmašīnās plašajā maršrutu tīklā.


LIVE RĪGA suvenīri ir praktiski pielietojamas lietas ikdienai, darbam un atpūtai, kas veidotas Rīgas tūrisma zīmola un tā apakšzīmolu spilgti piesātinātajās krāsās. To izstrādē Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs ir sācis sadarbību ar fotogrāfiem un māksliniekiem, lai parādītu spilgtāko no Rīgas dažādajām sejām. Pastkaršu un glāžu paliktņu kolekcijās iespējams atrast klasisko Rīgas ikonu attēlus, kā arī fotogrāfa Māra Ločmeļa redzējumu par moderno Rīgu.

Suvenīrus iespējams iegādāties Rīgas Tūrisma informācijas centrā Rātslaukuma ielā 6, brīvdabas atpūtas parka Egle tirdziņā, airBaltic lidmašīnās, interneta veikalā airBalticShop.com, viesnīcās Avalon Hotel, Radi un Draugi, Europa Royal Riga, Art Hotel Laine, tautas mūzikas veikalā Upe, veikalos Riija un Tīnes, grāmatu nama Valters un Rapa filiālē starptautiskajā lidostā Rīga, airBaltic biļešu kasēs un airBaltic TravelLounge.



LIVE RĪGA suvenīru katalogs ir aplūkojams www.liveriga.com/lv/2786 , ar to tirdzniecības vietām var iepazīties www.liveriga.com/lv/2787.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Estravel Latvia
,


SIXT Latvija
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57564116sec.