Rīgai beidzot arī būs savs kokteilis

Rīgai kā sevi cienošai pilsētai ir pašai savs karogs un ģerbonis, tās vēsturi un vērtības raksturojoši suvenīri, neskaitāmi apskates objekti, taču tai nav sava oficiālā kokteiļa. Lai to mainītu, ir izsludināts konkurss "Rīgas kokteilis", un 9. jūnijā plkst. 18:00 bārā-restorānā "B-bārs" Doma laukumā 2 mediju pārstāvji ir aicināti piedalīties pasākumā, kura laikā speciāli atlasīta žūrija paziņos trīs Rīgas īpašā kokteiļa kandidātus.

Pasākuma ietvaros mediju pārstāvjiem un sabiedrībā zināmām personām būs iespēja pašiem pirmajiem nobaudīt trīs labākos konkursam iesniegtos kokteiļus un atklāt publisko balsojumu, lai noskaidrotu, kuram no dzērieniem būs gods turpmāk nest Rīgas īpašā kokteiļa vārdu.

Konkursa mērķis ir radīt vēl vienu mūsu galvaspilsētas lepnumu - jaunu, interesantu un Rīgu reprezentējošu kokteili. Lai īstenotu šo ieceri, visi rīdzinieki un Rīgas viesi ir aicināti līdz pat jūlija beigām Rīgas bāros un klubos balsot par savu favorītu. Būtiski, ka viena no kokteiļu sastāvdaļām būs Latvijā un ārpus tās robežām augstu novērtētais "Rīgas Melnais balzams", kas gan tiešā, gan pārnestā nozīmē tiem radīs pievienoto vērtību.

Labākā kokteiļa noteikšanas mehānisms būs pavisam vienkāršs – tas dzēriens, kurš būs ieguvis vislielāko balsu skaitu, kļūs par Rīgas speciālo kokteili un paliks izklaides vietu dzērienu kartēs vēl uz ilgu laiku.

Pirms vēl konkursa finālisti tiks nodoti sabiedrības vērtējumam, 9. jūnijā no plkst. 14:00 līdz 18:00 "B-bārā" notiks visu - kopumā 30 speciāli konkursam radīto dzērienu izvērtēšana. Šis atbildīgais uzdevums tiks uzticēts kompetentai žūrijai, kurā darbosies:

- Armands Mednieks, bāra-restorāna "B-bārs" direktors;

- Ilze Broka – Koruškina, AS "Latvijas Balzams" tehnoloģe;

- Jānis Kaļķis, vīnzinis;

- Māris Jansons, šefpavārs;

- Raimonds Tomsons, Latvijas Vīnziņu asociācijas prezidents;

- Signe Meirāne, kulinārijas portāla cetrassezonas.lv galvenā redaktore.

Konkursu "Rīgas kokteilis" organizē "Latvijas Bārmeņu federācija" kopā ar AS "Latvijas Balzams" un alkoholisko dzērienu izplatītāju SIA "SPI Distribution (Latvia)".

Padarīsim mūsu Rīgu par vēl vienu īpašu vērtību bagātāku un visi iesaistīsimies Rīgas kokteiļa noteikšanā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Nikos Travel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45011806sec.