Dziesminieks Valdis Atāls uzstāsies Teātra bārā

Dziesmu vakarā trešdien, 8. jūnijā plkst. 19:00 Teātra bārā (Lāčplēša ielā 26) ar klausītājiem un līdzdziedātājiem tiksies dziesminieks Valdis Atāls.

Valdis Atāls vislabāk pazīstams kā mūziķis un dzejnieks, taču tikpat spilgti izpaužas arī glezniecībā un citās mākslās. Atāls pats apgalvo, ka nepavisam neesot talantīgs, vien zinot, kā iekšēji jāatdodas, lai tiktu klāt savām enerģijām.

Atāls dzīvē ir optimistisks un humora pilns, taču dziesmās skumjš kā grūsna tele kalna galā lietus laikā. Tomēr tas sasaucas ar daudzu klausītāju izjūtām, un viņam nekad netrūkst līdzdziedātāju. Dziesminieks atzīst: Man patīk, ja manai balsij ir atbalss.

Māksliniekam nekad nepietrūkst runājamā, kurā ir gan trāpīgu aforismu birums, gan ironiskas parodijas un savdabīgā mērcē pasniegti atgadījumi. To visu dzirdēsim arī Teātra bārā.

Atāla dziesmas galvenokārt ir ar viņa paša un Egīla Bāra vārdiem. Dziesminieks līdz šim izdevis sešus dziesmu albumus un vienu dzejoļu un aforismu krājumu.

Dziesmu vakarus Teātra bārā rīko Austras biedrība, un tajos piedalās gan Latvijā pazīstami dziesminieki, gan jaunie talanti. Šis ir sezonas pēdējais pasākums, jo dziesmu vakari dodas vasaras brīvdienās, lai atkal pulcētu klausītājus rudenī.

Austras biedrība (http://austrasbiedriba.blogspot.com/) dibināta 2008. gada martā, un tās pamatdarbība saistīta ar Latvijas folkmūziķu, bardu jeb dziesminieku darbības veicināšanu un popularizēšanu, koncertu un festivālu rīkošanu, kā arī izdevējdarbību.

Teātra bārs (http://www.teatrabars.lv/bars/) ir radošo profesiju pārstāvju iecienīta atpūtas vieta, kur mājīgā gaisotnē pie dzēriena malka var nodoties nesteidzīgām sarunām.

Ieeja par ziedojumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Kaļķu vārti
,


Avis
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.45071578sec.