Rīgas sporta naktī Esplanādē būs dažādi sporta veidi

Rīgas Sporta Nakts iegūst aizvien konkrētākas aprises. Vairāk un vairāk sporta federācijas un klubi apstiprina savu dalību pirmajā sporta festivālā, kurš notiks 8.jūlijā galvaspilsētas centrālajos parkos.
Viena no centrālajām vietām šajā pasākumā būs Esplanādes parks. Tajā darbosies vairāki laukumi. Spēka laukumā notiks spēka vīru sacensības, Baltijas čempionāts svara bumbu celšanā, roku laušanās sacensības un citas ar spēku saistītas aktivitātes. Savukārt cīņas laukumā tiks izvietots rings, kurā cīņas klubs INDINGO demonstrēs dažādus dūru cīņas veidus. Savu mākslu rādīs arī dažādu karatē skolu meistari. Apmeklētāji varēs ne tikai vērot notikumus šajos laukumos, bet arī piedalīties atklātajos treniņos un konkursos.
Savukārt visa parka teritorijā izvietosies dažādi sporta klubi un federācijas. Jau tagad dalību ir apstiprinājusi Latvijas Auto un Moto sporta federācija, Latvijas Florbola Savienība, Latvijas Kerlinga Federācija, Latvijas Galda tenisa federācija, Latvijas Veikborda federācija. Kā eksotiskākus sporta veidus ir jāmin kamanu suņu sporta paraugdemonstrējumi, visurgājēju automašīnu šovs un iespēja izmēģināt Pirelli F1 simulatorus. Apmeklētājus Esplande gaidīs ar plašu sporta veidu klāstu un daudziem sporta šoviem.
Organizatori atgādina, ka turpinās pieteikšanas ielu basketbola turnīram RIGA OPEN, kurš notiks Kronvalda parkā pie Kongresu nama. Atjaunosim tradīciju par vienu lielu streetball festivālu Rīgas centrā. Sīkāka informācija www.sportanakts.lv.
Tiekamies Rīgā, Sporta Nakts ietvaros, 8.jūlijā no plkst. 17:00.
PAR STIPRU RĪGU!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


1st-studio.com
,


Biznesa augstskola Turība
,


Kaļķu vārti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.32320786sec.