Vienkopus aplūkojamas trīs atzītu mākslinieku foto izstādes

Augstas klases starptautiski novērtēti darbi – tā varētu raksturot tirdzniecības centrā „Domina” līdz augusta vidum vienuviet aplūkojamās fotoizstādes, kurās savus darbus izstādījuši trīs atzinību guvuši mākslinieki - Vladimirs Anohins, Boriss Grappa un Jurijs Kiseļovs. Vairāki izstādē aplūkojamie Vladimira Anohina darbi šogad tikuši izrādīti mākslas mīļotājiem Sanfrancisko, ASV, bet Borisa Grappas fotoobjektīva fiksētie skati publicēti žurnālā „New York Opera” un vairākkārt arī Rīgas tūrisma ceļvedī „Riga City Guide”.

Tirdzniecības centra „Domina” apmeklētājiem ainavu meistara Vladimira Anohina darbus ir iespējams aplūkot jau otro reizi. 2010.gadā mākslas baudītāji varēja apskatīt viņa ainavas, tostarp no Argentīnas un ASV. Izstāde saņēma daudz pozitīvu atsauksmju, kā arī tika izteikta vēlme redzēt mākslinieka fotogrāfijas, kas tapušas Latvijā. Tādēļ šoreiz jaunajā izstādē „No Latvijas caur Krieviju uz Ķīnu” lielākā daļa darbu ir veltīti Latvijai – gleznainajām upēm un ezeriem, burvīgajiem saullēktiem un saulrietiem, kā arī lieliskai gaismas spēlei. Izstādes ietvaros aplūkojamas arī ikdienišķas ainas un brīnišķīgi dabas skati, kas veltīti Puškina iemīļotām vietām Pleskavas apgabalā, un darbi, kas tapuši ķīniešu gleznotāju šūpulī – pie Lī upes.

Mākslinieks Boriss Grappa izstādes apmeklētājiem piedāvā aplūkot lielformāta darbus uz foto auduma. Izstādes nosaukums – „Dvēseles pieskāriens”. Darbos attēloti brīnumaini ziedi un rudens lapas, kā arī aizraujošas ainavas no Eiropas valstīm un daudz eksotiskākām – tropu zemēm.

Savukārt Jurija Kiseļova ekspozīcijā „Ceļojumi” ir apkopotas trīs fotogrāfiju sērijas. Viena aicina sekot līdzi sievietes un viņas jaundzimušā bērna attīstībai un pārmaiņām. Pirmā fotogrāfija ir uzņemta 2009.gada maijā, sievietei esot mātes cerībās. Pēc viņas dēliņa nākšanas pasaulē abi ir iemūžināti fotogrāfijās ik mēnesi līdz pat 2010.gada maijam. Katra fotogrāfija ir kā japāņu dzeja - haiku, kas attēlo arī atbilstošā gada laika iezīmes – ziedi, augļi, svētku noformējums un citas sezonas pazīmes.

Otrā fotogrāfiju sērija aicina ceļojumā uz saules, jūras un burvīgu dievnamu valsti – Grieķiju. Bet trešā parāda vienu un to pašu ainavu dažādos gadalaikos – tas ir asociāciju un iespaidu ceļojums.

Jau divus gadus visus trīs māksliniekus vieno klubs „FOTOZEBRA”, un Rīgā savus darbus viņi ir izstādījuši jau vairākas reizes.

Ikviens interesents mākslinieku izstādes bez maksas var apmeklēt līdz pat šī gada augusta vidum. Tās vienkopus izvietotas tirdzniecības centrā blakus restorānam „Čili Pica”.

Par tirdzniecības centru „Domina”

T/c „Domina” ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā, kas saviem apmeklētājiem ne vien sniedz plašas iepirkšanās iespējas, bet arī piedāvā gūt pozitīvas emocijas un jaunas zināšanas un interesanti pavadīt brīvo laiku. Tajā atrodas vairāk nekā 170 modes un citu preču veikalu, boulinga zāle ar 12 celiņiem, skaistumkopšanas centrs, kafejnīcas un restorāni, kā arī dažādu pakalpojumu sniegšanas vietas – pasts, apdrošināšanas iestādes un banku filiāles, ķīmiskā tīrītava, auto mazgātava, apģērbu šūšanas un labošanas iestāde, apavu ražošanas un labošanas iestāde, kā arī atslēgu serviss. Tirdzniecības centra „Domina” pārvaldītājs ir SIA „Baltic Red Management”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Novatours
,


Jūrmalas TIC
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77068496sec.