Paplašināts Rīgas Tūrisma informācijas centra pakalpojumu klāsts

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) jūnijā ir ievērojami paplašinājis Rīgas Tūrisma informācijas centrā (Rīgas TIC) Rātslaukumā piedāvāto maksas pakalpojumu klāstu. Tagad Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi var Rātslaukuma TIC iegādāties Biļešu Serviss biļetes un biļetes ekskursijām uz Siguldu, Jūrmalu un Rundāles pili. TIC var iegādāties Okarte, Zelta zivtiņa, Amigo un BiFri mobilo sakaru sākuma komplektus un papildināšanas kartes, kā arī pastmarkas un turpat uz vietas tās izmantot, nosūtot pastkartes.

Ar maksas pakalpojumiem Rīgas TIC Rātslaukumā nodrošina iespēju maksimāli ērti izmantot Rīgas un tās apkārtnes tūrisma piedāvājumu. Tajā iespējams iegādāties LIVE RĪGA suvenīrus, grāmatas par Rīgu, ceļvežus, kartes, pastkartes un pastmarkas, biļetes ekskursijām pa Rīgu ar autobusu un gida pavadībā, rezervēt naktsmītnes. TIC piedāvā arī Riga Card, kuras cenā iekļauta sabiedriskā transporta lietošana, informatīvais ceļvedis Riga in Your Pocket un dažādi tūrisma pakalpojumi ar atlaidēm. 

Informācija par Rīgas pilsētas tūrisma piedāvājumu tiek sniegta trīs Rīgas tūrisma informācijas centros - Rātslaukumā, Līvu laukumā un Rīgas Starptautiskajā autoostā. Visos ir pieejamas konsultācijas un bezmaksas pilsētas kartes un citi informatīvie materiāli. Maksas pakalpojumi ir pieejami tikai Rīgas Tūrisma informācijas centrā Rātslaukumā.

Rīgas tūrisma informācijas centri strādā septiņas dienas nedēļā, arī svētku dienās. Rīgas TIC Rātslaukumā aktīvajā tūrisma sezonā (maijs – septembris) ir atvērts no plkst. 9.00 līdz 19.00, nesezonā (oktobris – aprīlis) no plkst. 10.00 līdz 18.00. 

Par Rīgas Tūrisma Attīstības Biroju (RTAB)

2009.gada 28.oktobrī LR Uzņēmumu reģistrā reģistrēts nodibinājums Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB). Tā dibinātāji ir Rīgas dome, aviosabiedrība airBaltic, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) un Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs.

RTAB dibinātāju balsu sadalījumā 70% pieder Rīgas domei, bet pārējiem dibinātājiem aviosabiedrībai airBaltic, LVRA un ALTA - katram 10%. RTAB kā savas darbības un LIVE RĪGA zīmola vadmotīvu izvirzījis principu «Labi rīdziniekam - labi tūristam.»

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Daugavkrasti
,


Rija Domus Hotel
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56839108sec.