«Magic Sand Riga» aicina uz spēļu un rotaļu maratonu - «101 spēle vienā dienā»

Svētdien, 7. augustā, plkst. 11.00 - 21.00 parkā būs iemīļotais atrakciju vadītājs Nezinītis. Šoreiz notiks īpašs spēļu un rotaļu maratons - “101 spēle vienā dienā”. Maratona programma ieinteresēs ne tikai bērnus, bet arī pieaugušos, jo ļaus atsaukt atmiņā bērnībā izspēlētās un izdzīvotās spēles. Varēs atcerēties, kas jādara, ja „namiņš deg!” vai arī nodot mīlas vēsti pa kluso telefonu. Katru stundu būs sava tēma. Spēlēsim „Lecam pa vecam! – jeb lecamās un skrienamās spēles”, piedalīsimies „Muzikālajā stundā jeb dejo, dziedi, spēlē!”, „Retro stundā”, „Stafešu jampadracī” utt. Uzsākot maratonu, katram tiks izsniegta spēlētāja apliecība, kurā krāt zīmodziņus, un čaklākos spēlētājus gaidīs balvas. Šajā dienā būs fantastiska iespēja izmēģināt jaunākās un aizraujošākās galda un dārza spēles, ko piedāvās Ludo galda spēļu klubs.

Otrdien, 9. augustā, plkst. 21.00 „Saturīgā kino vakars” – brīvdabas kino seansu vada un filmas demonstrē režisors Dzintars Dreibergs. Brīvdabas kino skatīšanās tradīcija bija populāra 20. gs pirmajā pusē. Tagad tā atdzimst kā romantisks piedzīvojums un ceļojums vēstures izjūtās.

Trešdien, 10. augustā, plkst. 19.00 seminārs jeb NE-darbnīca "Atbalsts tavai radošajai biznesa idejai". Semināru vada ekonomiste un inovāciju speciāliste Vita Brakovska MBA, biedrības „Zinis” valdes locekle. Aicināti visi, kas savas radošās idejas vēlas pārvērst veiksmīgos komerciālos projektos. Vita Brakovska atklāj, kādēļ vērts apmeklēt semināru: „NE-darbnīcas ietvaros tiek izmantotas metodes, kuru rezultātā veidojas biznesa idejas, kam vajadzīgs salīdzinoši neliels starta kapitāls.” Papildus maksa par dalību seminārā Ls 2.

Ceturtdien, 11. augustā, plkst. 21.00 līdz 02.00 smilšu parkā turpinās „Magic Sand Groove” muzikāli harmonizējošas atpūtas vakari. Pie plašu atskaņotājiem DJ Romantronix un Mixmaster Raitis ar vasarīgām noskaņām no džeza, latīņu ritmiem līdz fankam, disko un house. Atpūtas brīdī varēs izbaudīt naksnīgas pastkartes skatu – Vecrīgas panorāmu, un smilšu skulptūras nakts apgaismojumā atklās dejotājiem tos noslēpumus, kurus var ieraudzīt tikai naktī.

Svētdien, 14. augustā

11.00 līdz 15.00 „Nezinīša izpētes stacijā” būs Dabas diena. Nezinītis ar draugu palīdzību nolēmis izpētīt to, kas mums katru dienu atrodas līdzās – Daugavu, kuras krastos dzīvojam, putnus, kuros klausāmies, un dzīvniekus, ko redzam. Bet Nezinītis nebūtu Nezinītis, ja pat pašas nopietnākās tēmas izpēti nepārvērstu jautra spēlē. Vai zināji, ka blusa spēj aizlekt 350 reižu lielāku attālumu par savu ķermeņa garumu un to, ka ziloņi ir vienīgie dzīvnieki, kas savukārt neprot lēkt? Nāc, uzzini un mēģini pārspēt!

20.00 Saulrieta mūzika kopā ar Antu Eņģeli un Marko Ojalu. Koncerts tiek organizēts sadarbībā ar “Austras biedrību”.

Anta Eņģele ir viena no spožākajām latviešu dziesminieku zvaigznēm. Antas Eņģeles repertuārs ir ļoti plašs — no tautasdziesmām līdz roka klasikai. Tāpēc viņas koncerti vienmēr ir pilni pārsteigumu — hipiju balādes mijas ar meditatīvām tautasdziesmām, ko nomaina dzirkstošas ainas no Imanta Kalniņa mūzikliem, krievu romances, padomju kinofilmu pērles vai pilnīgi negaidītas emocijas spāņu valodā.

Marko Ojala jau sešus gadus ir pastāvīgs Latvijas iedzīvotājs profesionāls akordeonists un brīvajā laikā - liels Elvisa Preslija fans. Tas pamudinājis paralēli akordeona spēlei profesionāli apgūt ģitāras spēli un vokālo mākslu. Lielās mūzikas balvas ieguvējs kā grupas “Altera Verita” ilggadējs dalībnieks, ģitāras un akordeona spēles pedagogs.

Neikdienišķa mūzika, Daugavas plūdums un sadarbība ar “Austras biedrību” ir starta kapitāls akustisko koncertu ciklam, ko turpināsim arī trīs nākošajās svētdienās.

Biļetes cena par koncertu un ieeju parkā Ls 3. Biļetes var iegādāties pirms koncerta, kā arī „Biļešu paradīzes” kasēs.

Ik dienu, visā parka „Magic Sand Riga” darbības laikā, apmeklētāji ir aicināti paši veidot smilšu skulptūras, darboties radošajās darbnīcās, baudīt mieru, krāšņo Vecrīgas panorāmu otrpus Daugavai un, protams, aplūkot profesionālu tēlnieku darinātās smilšu skulptūras.

Magic Sand Riga atrodas uz AB dambja pretī Vecrīgai.

Biļešu cenas par ieeju smilšu skulptūru parkā:

Skolēniem, studentiem, pensionāriem, invalīdiem - 1 Ls
Pieaugušajiem - 2 Ls
Ģimenes biļete - 4 Ls (divi pieaugušie un bērni līdz 18 gadu vecumam).
Pirmskolas vecuma bērniem ieeja parkā bez maksas.

Lai plašāk iepazītos ar „Magic Sand Riga” piedāvāto programmu saturu, lūdzam apmeklēt mājaslapas www.magicsand.lv/ jaunumu sadaļu un notikumu kalendāru.

Mēs darām Rīgu kopā – esi dzīvs, esi radošs, nāc pie Daugavas spēlēties!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44303203sec.