Mammadaba atklāj savu vēstniecību pašā Rīgas pilsētas sirdī

Kad Tu pēdējoreiz biji mežā? Ja kalns nenāk pie Muhameda, Muhameds dodas pie kalna. Tieši tādēļ, lai atgādinātu par baudu atpūsties pie dabas, kā arī pastāstītu par vietām, kuras apmeklēt ārpus urbānajiem džungļiem, Mammadaba atklāj savu vēstniecību pašā pilsētas sirdī.

Rīgas kanālmalā – zaļajā zonā starp Latvijas Universitāti, Latvijas Nacionālo operu un Brīvības pieminekli no 11. līdz 20. augustam Mammadaba un SEB banka aicina lielos un mazos pilsētas bērnus, kā arī Rīgas viesus paņemt pauzi no ikdienas steigas, lai sajustu dabas pieskārienu pilsētā.

Mammadaba vēstniecībā ikviens varēs uzzināt, kurp doties dabā, kādus apskates objektus apmeklēt, kādas takas izstaigāt ar ģimeni un draugiem. Ik dienu Mammadaba vēstnieces ar palīdzību no draugiem – Ludo spēļu klubu, velokafejnīcu Miit, skaistumkopšanas salonu „Bize” un citiem – organizēs radošās darbnīcas, jogas meistarklases, galda spēļu turnīrus, skaistumkopšanas un veselības mācības.

Lielais draugs SEB banka savukārt parūpēsies, lai ikvienam dabas mīļotājam ir iespēja bez maksas pasūtīt sev īpašu SEB bankas stila karti ar Mammadaba vizualizācijām. Katru dienu Mammadaba vēstniecībā un sociālajos tīklos norisināsies konkursi, kuros varēs laimēt dažādas vērtīgas balvas.

Turpretim vakaros Mammadaba vēstniecība pārvērtīsies par dabas koncertzāli, kurā akustiskos koncertus sniegs iemīļoti mūziķi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40991902sec.