«Islande Hotel» notiks labdarības akcija «Neapjūc restorānā»

Ar moto "Zinoša jaunatne ne tikai skolas solā, bet arī restorānā pie pusdienu galda", jau otrā labdarības akcija „Neapjūc restorānā” notiks 17.augustā pulksten 14:00 viesnīcas „Islande Hotel” restorānā. Idejas un projekta autore ir projektu vadītāja Sanita Deksne.

Ideja radās, vērojot jauniešu galda kultūras prasmes dažādās sabiedriskās vietās. Tiesa, redzētais nebija īpaši iepriecinošs.

Labdarības akcija tika aizsākta šogad pavasarī un tās mērķis ir iepazīstināt jauniešus ar galda kultūru.

Otrās akcijas mērķauditorija ir Babītes novada jaunieši, kuri parādījuši veiksmīgu sniegumu sportā, kultūrā vai mūzikā. Bērnu vidējais vecums paredzēts no 12 – 15 gadiem. Pasākuma mērķis ir iepazīstināt bērnus ar galda kultūru, jo patlaban galda etiķetei skolās tiek pievērsta ļoti neliela uzmanība.

Iegūtās teorētiskās zināšanas jaunieši nostiprinās viktorīnā, kura noritēs četrzvaigžņu viesnīcas „Islande Hotel” terasē „Mīvatna vēji”, kuru vadīs Sanita Deksne sadarbībā ar viesnīcas darbiniekiem.

„Mīvatna vējos”, kas ir augstākā terase Rīgā un lepojas ar izsmalcinātiem ēdieniem un dzērieniem, kurus baudot paveras Rīgas un Vecrīgas panorāma no „putna lidojuma”, jauniešiem būs iespēja baudīt četru ēdienu maltīti, klausoties operas solista Naura Indzera un koncertmeistares Agijas Ozoliņas – Kozlovskas muzikālajā sniegumā.

Viesnīcas „Islande Hotel” pārstāve Iveta Bērziņa priecājas par šādas labdarības akcijas tematiku un stāsta, ka viesnīca pozitīvi novērtē organizatoru ideju un akciju atbalsta ar vislielāko prieku, jo investīcijas bērnos vienmēr atmaksājas ar uzviju, kā arī vēlamies uzturēt bērniem vēlmi turpināt censties būt labākajiem sportā, kultūrā vai mūzikā, nepadoties, sasniegt visus savus nospraustos nākotnes mērķus, akcijas laikā gūt praktiskas zināšanas un neapjukt restorānu piedāvājumos.

Viesnīca „Islande Hotel” aicina turpināt akcijas moto: "Zinoša jaunatne ne tikai skolas solā, bet arī restorānā pie pusdienu galda", iepazīstināt savus bērnus un jauniešus ar galda kultūru un lietišķo etiķeti.

Jau vistuvākajā laikā - Rīgas svētku ietvaros - plānoto aviācijas šovu būs iespējams novērot arī no „Islande Hotel” terases, kā arī 1. septembrī paredzēta speciāla ēdienkarte mazajiem gardēžiem un citas daudzpusīgas aktivitātes. Kā tikai viena no izklaidēm būs pieejama iespēja izmantot Rīgā vienīgo binokulāru ar 50x palielinājumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48631883sec.