Mammadaba vēstniecībā – teātris, joga, tekstilapstrāde un nūjošana

Lai aicinātu pilsētniekus un Rīgas viesus doties dabā, aizmirst ikdienu un smelties enerģiju mežu svaigajā gaisā, vēl visu nedēļu, līdz pat svētdienai, 21.augustam, Mammadaba vēstniecībā ik dienu un vakaru norisināsies radošās darbnīcas, konkursi un koncerti. Karaliskais improvizācijas teātris, Goran Gora, grupa Bērnības Milicija, komiksu žurnāla KUŠ! tekstilapdrukas darbnīca, filmu vakari un saules peldes – ar atskaņām no meža, sēžot uz siena maisiem un baudot mierpilnu, uzlādējošu gaisotni.

Trešdien, 17.augustā, plkst. 12:00-20:00 ikkatrs aicināts nospiest „pauzi” dienas vidū un tverties dabā, vērojot Vides filmu studijas gādātās filmas par interesantām vietām Latvijā: Valda Muktupāvela ceļojuma piezīmes „Skanošie gadalaiki”, „Purvs dzīvībai” un „Ķemeru nacionālais parks”. Visu dienu vēstniecībā lielie un mazie bērni aicināti „kustināt pelēkās šūniņas” ar Ludo galda spēļu kluba un „Domātājs” sarūpētajām prāta kutināšanas spēlēm, kā arī relaksēties pie „Bize” dabas terapeitēm.

Ceturtdien, 18.augustā, gardēži gavilēs, jo plkst. 14:00-16:00 viesnīcas „Hotel Bergs” šefpavārs Kaspars Jansons vedīs gastronomisko baudu ceļojumā un, dienas sākumā piedaloties izlozē sociālajā tīklošanas vietnē Twitter, pieciem Mammadaba Twitter sekotājiem būs iespēja nobaudīt K. Jansona gatavotās pusdienas. Savukārt sēņošanas entuziastiem ar padomu nāks palīgā sēņu speciāliste Inita Dāniele, stāstot par labākajām sēņošanas vietām Latvijas valsts mežos, ēdamajām un bīstamajām sēnēm, kā arī prognozēto ražu. Toties gardēžu dienas vakarā ar akustisko koncertu plkst. 19:00 dabas draugus iepriecinās Goran Gora, kas palīdzēs sajust meža elpu dunošajč pilsētā.

Piektdien, 19.augustā, jautrība Rīgas svētku ietvaros sitīs augstu vilni. Jau no agra rīta – plkst. 12:00 – Mammadaba vēstniecībā ikviens aicināts „ielocīt” un „iestaipīt” spēkus ar jogas stundu Gerdas Ieviņas vadībā. No plkst. 12:00 līdz pat vakaram pozitīvo enerģiju uzlādēt varēs velo-kafejnīcas „Miit” puišu vadībā, kas parūpēsies par telefonu un citu elektrisko ierīču uzlādēšanu ar muskuļu spēku vien, minoties ar velosipēdu. Plkst. 15:00-18:00 rīdzinieki un pilsētas viesi varēs iegūt dabas nospiedumu uz savām drēbēm, piedaloties komiksu žurnāla KUŠ! radošajā tekstilapstrādes darbnīcā. Toties sulīgu punktu jautrību dienai pieliks vakara ko ncerts – plkst. 19:00 Mammadaba koncertzālē sirdssiltu akustisko koncertu sniegs grupa „Bērnības Milicija”.

Sestdien, 20.augustā, Rīgas svētku ietvaros Mammadaba vēstniecībā visas dienas garumā savu koncertu sniegs ielu muzikanti. Lielie un mazie pilsētas bērni un viesi būs aicināti iepazīties ar kukaiņiem sev apkārt interaktīvā lekcijā „Kukaiņi pilsētas parkos” biologa Uģa Piterāna vadībā, kā arī piedalīties pilsētas sirdī iepriekš nebijušā putnu vērošanas mācībā.

 

Par Mammadaba vēstniecību

Lai aicinātu Latvijas iedzīvotājus atpūsties ārpus pilsētas un informētu par atpūtas objektiem Latvijas teritorijā, a/s Latvijas valsts meži (LVM) un SEB banka Rīgas kanālmalā atklāj Mammadaba vēstniecību. Tā ir īpaša dabas zona rīdziniekiem un pilsētas viesiem, kas ļauj izjust un iepazīt meža veltes, iepazīties ar Mammadaba atpūtas objektiem, kā arī baudīt noskaņu, ko sniedz pilnvērtīga atpūta dabā.

Mammadaba vēstniecība Rīgas kanālmalā – zaļajā zonā starp Latvijas Universitāti, Latvijas Nacionālo operu un Brīvības pieminekli – darbojas no 11. līdz 20. augustam. Katru dienu vēstniecības teritorijā norisinās dažādu pazīstamu mūziķu koncerti, radošās darbnīcas, konkursi, jogas meistarklases, galda spēļu spēlēšana un citas aktivitātes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43111897sec.