1.septembrī tiks gatavota garākā sviestmaize Rīgā

1.septembrī "Zinību dienas svētku Nīcgales ielā" ietvaros Valsts SIA "Rīgas pārtikas ražotāju vidusskolas" sporta laukumā, skolas izglītojamajiem klāt esot, tiks gatavota un nogaršota garākā sviestmaize Rīgā (120 m). Svētkos būs iespēja klausīties Aishas dziedājumā, fotografēties ar stila izmaiņām, baudīt trīsdesmito gadu kafejnīcas atmosfēru un iesēsties īstā rallija automašīnā "OKartes Autosporta Akadēmijas" uzraudzībā!
Garākās sviestmaizes gatavošana būs kā simbols garajam ceļam, kas noiets apvienojoties Valsts SIA "Rīgas pārtikas ražotāju vidusskolai", Rīgas Purvciema Amatu skolai un Rīgas Tūrisma un tirdzniecības skolai radot jaunu progresīvu un mūsdienīgu izglītības iestādi. Tāpēc garākās sviestmaizes pagatavošanai tiks izmantoti 120 metri maizes, 12 kilogrami mīkstā siera, 30 kilogrami tomātu, 30 kilogrami gurķu un 6 kilogrami salātu.
"Esam neizsakāmi priecīgi, ka garākās sviestmaizes gatavošanu piekritis vadīt restorāna "Kaļķu vārti" šefpavārs Raimonds Zommers, kurš sadarbībā ar Pavāru klubu daudz palīdzēja garākās sviestmaizes idejai īstenoties dzīve, pie tam tik nozīmīgā brīdī skolai," atzīst Valsts SIA "Rīgas pārtikas ražotāju vidusskolas" direktora vietniece audzināšanas darbā Ludmila Ļevančuka.
"Zinību dienas svētki Nīcgales ielā" sāksies plkst.11.00 ar svinīgo daļu, kurā visu trīs apvienoto skolu skolotāji un izglītojamie tiks iepazīstināti ar skolas administrāciju un sveikti Zinību dienā. Svētku turpinājumā plkst. 12.00 tiks gatavota garākā sviestmaize, kuru baudot izglītojamie varēs piedalīties citās svētku aktivitātēs.
Uzmanības vērta svētkos ir "OKartes Autosporta Akadēmijas" projekta klātbūtne. Tā vadītāji izrādījušies vieni no pirmajiem, kuri saskatījuši jaunās izglītības iestādes perspektīvas un novērtējuši izvirzītos augstos mērķus tūrisma nozares attīstības jomā.
Valsts SIA "Rīgas pārtikas ražotāju vidusskola" vēlas pateikt lielu paldies garākās sviestmaizes atbalstītājiem - A/S "Rīgas piena kombināts" un ražošanas direktoram Kasparam Malceniekam personīgi, SIA "Rīgas piensaimnieks" un Agijai Mūrniecei personīgi, kā arī SIA "Feliks M" un Guntai Elperei personīgi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.79751015sec.