Izstāde «Pet Ekspo 2011» Ķīpsalā – svētki visai ģimenei

2011.gada 17. un 18. septembrī Ķīpsalā starptautiskajā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstādē "Pet Ekspo 2011” varēs vērot kaķu un suņu izstādes, šovus, sacensības un paraugdemonstrējumus, klātienē aplūkot dažādus mājdzīvniekus, mājputnus un eksotiskos dzīvniekus, kā arī par izdevīgām cenām iegādāties preces mājdzīvniekiem.

Izstādes apmeklētāji varēs vērot suņus un kaķus, sekot līdzi šķirnes dzīvnieku vērtēšanai, apskatīt trušu izstādi ar aptuveni 100 dažādu šķirņu garaušiem, tostarp arī retumu Latvijā – Angoras trusi un iedvesmoties ziemai, vērojot, kā top dzija no Angoras truša spalvām, kā arī paciemoties miniatūrajā Trušu pilsētiņā Ķīpsalā. Būs arī putnu sēta ar mājputniem, papagaiļi, visdažādākie kāmji un jūrascūciņas, fretkas, kā arī publikas mīlulis – skunkss Koko – un daudzi citi dzīvnieki. Mazajiem apmeklētājiem par prieku darbosies arī atrakciju parka “Lec un Minies” rotaļas un atrakcijas.

Starptautiskā suņu izstāde

Starptautiskajā suņu izstādē piedalīsies vairāk nekā 1500 suņu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un citām ārvalstīm. Šogad īpaši plaši būs pārstāvētas tādas suņu šķirnes kā: zelta retrīveri, čivavas, špici, vācu aitu suņi, Jorkšīras terjeri. Līdzās populārām un labi zināmām suņu šķirnēm būs arī Latvijā ļoti retas suņu šķirnes, tostarp arī faraonu suns. Būs arī plašs kucēnu tirgus.

Aizraujoši suņu sporta paraugdemonstrējumi, grūmeru konkurss un daudz kas cits

Abas izstādes dienas apmeklētāji varēs vērot virkni aizraujošu pasākumu: sekot līdzi suņu vispārējās paklausības kursa sacensībām, suņu frizūru konkursam (18. septembrī), kurā savu veikumu demonstrēs aptuveni 15 grūmeri jeb suņu frizieri. Abas izstādes dienas tiks noteikts arī čempionu čempions. Savukārt tie, kas paši vēlas demonstrēt ne tikai sava suņa talantus, bet arī savējo, vēl var paspēt pieteikt dalību konkursā – "Hallo! Meklējam talantus!”, kas notiks 17. septembrī. (Pieteikšanās pa tālr.: 29579348)

Savukārt ārpusē pie Ķīpsalas halles interesenti “Togo Team” stendā varēs uzzināt visu par suņu kamaniņu sportu, aplūkot Latvijāpirmāsprofesionālā suņu sporta kamanas no Danler-sleds.com (suņu sporta kamanu ražotājs pasaulē Nr.1) un Latvijā pirmo suņu četrriteni jeb “ratus” no Rower-land ar kādām brauc Čehijas suņu sporta čempioni. Abas izstādes dienas ikviens varēs vērot baikdžoringa un kanikrosa paraugdemonstrējumus, savukārt bērniem būs iespēja bez maksas pavizināties suņu vilktajā pajūgā. Laika apstākļu dēļ iespējamas izmaiņas. Ārpusē pie Ķīpsalas halles būs iespēja arī doties nelielā izjādē ar zirgu.

Starptautiskā kaķu izstāde un tās svarīgākie notikumi

Starptautiskajā kaķu izstādē piedalīsies gandrīz 500 kaķu no Latvijas un ārzemēm, būs pārstāvētas teju visas pasaulē zināmās kaķu šķirnes. Izstādē varēs sastapt gan populāro britu īsspalvaino kaķi, Burmas kaķi, Persijas kaķi, Angoras kaķi un pat tādus retumus kā: krievu zilo kaķi, Bengālijas kaķi, Devonas reksu, Kornvolas reksu, bobteilu un daudzus citus.

Sestdien, 17. septembrī, plkst. 12.00 īpašā kaķēnu parādē varēs aplūkot un iepazīt dažādu šķirņu kaķēnus un, iespējams, arī sastapt savu četrkājaino draugu. Savukārt svētdien, 18. septembrī, plkst. 13.00 par tituliem – “Rīgas Mis Ņau” un “Rīgas Misters Ņau”– sacentīsies visdažādāko šķirņu kaķi no Latvijas un ārzemēm. Abu izstādes dienu noslēgumā būs speciāls kaķu šķirņu paraugdemonstrējumu šovs, kura laikā sertificēts tiesnesis no 10 labākajiem vienas šķirnes pārstāvjiem izvēlēsies labāko.

Viss nepieciešamais četrkājainajiem draugiem

“Pet Ekspo 2011” piedalīsies dzīvnieku barības tirgotāji, veterinārās klīnikas, barības un aksesuāru ražotāji un tirgotāji, kas iepazīstinās ar saviem jaunumiem. Par pievilcīgām izstādes cenām apmeklētāji varēs iegādāties savam mīlulim piemērotāko barību, vitamīnus, rudens slapjdraņķim vai aukstai ziemai piemērotus tērpus un aksesuārus, tāpat arī iegūt izglītojošu informāciju par mājdzīvnieku veterināriju un citiem jautājumiem.

Izstādi organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kaķu mīļotāju klubu "Mooncat" un Latvijas Kinoloģisko klubu "Favorīts”.

Darba laiks:
17.–18. septembrī plkst. 10.00–18.00

Biļešu cenas:
Bērniem līdz 4 gadu vecumam – ieeja bez maksas!
Bērniem no 4 līdz 18 gadiem – Ls 2
Pensionāriem – Ls 2
Pieaugušajiem – Ls 3
Īpaši draudzīgs piedāvājums ģimenēm – ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni vai 1 pieaugušais un 3 bērni) – Ls 8

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44776297sec.