Suņu frizūru šovs un baikdžoringa demonstrējumi starptautiskajā suņu izstādē

2011. gada 17. un 18. septembrī Ķīpsalā starptautiskajā  mājdzīvnieku un zooindustrijas izstādē "Pet Ekspo 2011” notiks starptautiskā suņu izstāde, kurā varēs aplūkot aptuveni 1500 dažādu šķirņu suņus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un citām valstīm, kā arī notiks aizraujoši paraugdemonstrējumi, šovi un konkursi.

Latvijas Kinoloģiskā kluba "Favorīts” pārstāve Jevgēņija Goļcova atzīst, ka: “šogad īpaši plaši būs pārstāvētas tādas suņu šķirnes kā: zelta retrīveri, čivavas, špici, vācu aitusuņi, Jorkšīras terjeri”. Līdzās populārām un labi zināmām suņu šķirnēm būs arī Latvijā ļoti retas suņu šķirnes, tostarp arī faraonu suns. Šogad būs arī plašs kucēnu tirgus.

Līdzās suņu vērtēšanai, abas izstādes dienas ringos notiks virkne aizraujošu paraugdemonstrējumu, konkursu un šovu. Abu izstādes dienu noslēgumā tiks noteikts arī čempionu čempions un Best in Show. Savukārt tie, kas paši vēlas demonstrēt ne tikai sava suņa talantus, bet arī savējo, vēl var paspēt pieteikt dalību konkursā – "Meklējam talantus!”, kas notiks 17. septembrī. (Pieteikšanās pa tālr.: 29579348)

Kreatīvas suņu frizūras
Tāpat kā suņu šķirnes, arī suņu frizūras ir tik ļoti dažādas – katrai sugai savi standarta griezumi un  īpašas frizūras izstādēm. Taču arī ikdienā četrkājainie draugi, vienalga vai tas ir šķirnes suns vai “krancītis”, pelnījuši koptu izskatu un glītu griezumu, kas atšķirībā no izstādes frizūrām var būt daudz radošākas, izceļot dzīvnieka individualitāti. Izstādes pirmajā dienā no plkst. 13.30 līdz 14.00 un otrajā dienā no plkst. 14.00 līdz 14.30 notiks īpašs suņu frizūru šovs, kur galvenajā ringā tiks demonstrēti 20 dažādi standarta griezumi un arī krāšņi, kreatīvi, neikdienišķi safrizēti suņi.

Baikdžoringa, kanikrosa paraugdemonstrējumi un vizināšanās suņu pajūgā
Ārpusē pie Ķīpsalas halles, “Togo Team” stendā, interesenti varēs uzzināt visu par suņu kamaniņu sportu, aplūkot Latvijā pirmās profesionālā suņu sporta kamanas no Danler Dogsleds (suņu sporta kamanu ražotājs Nr. 1 pasaulē) un Latvijā pirmo suņu četrriteni jeb “ratus” no Rower-land, ar kādiem brauc Čehijas suņu sporta čempioni. Abas izstādes dienas ikviens varēs vērot baikdžoringa un kanikrosa paraugdemonstrējumus, savukārt bērniem būs iespēja bez maksas pavizināties suņu vilktajā pajūgā. Laika apstākļu dēļ iespējamas izmaiņas. Vairāk par “Togo Team” un suņu sporta aprīkojumu: www.manmat.lv.

Izstādi "Pet Ekspo 2011" organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kaķu mīļotāju klubu "Mooncat" un Latvijas Kinoloģisko klubu "Favorīts”.

Plašāka informācija izstādes mājaslapā: www.petekspo.lv.

Darba laiks:
17.–18. septembrī no plkst. 10.00 līdz 18.00

Biļešu cenas:
Bērniem līdz 4 gadu vecumam – ieeja bez maksas!
Bērniem no 4 līdz 18 gadiem – Ls 2
Pensionāriem – Ls 2
Pieaugušajiem – Ls 3
Īpaši draudzīgs piedāvājums ģimenēm – ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni vai 1 pieaugušais un 3 bērni) – Ls 8

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59258723sec.