Maskavas Namā tiks atvērta interesanta personālizstāde

2011. gada 14. oktobrī Maskavas Namā tiks atvērta pazīstamās Maskavas foto-mākslinieces Jekaterinas Roždestvenskas  jauna personālizstāde.

Tā būs otra Jekaterinas izstāde Rīgā un 102-ā personālā izstāde pēc skaita! Izstādē tiks piedāvāti  69 darbi ar piecām iedaļām: „Privātā kolekcija”, „Vīrietis un sieviete”, „Veļas vēsture”, „Pin-Up” un „Vintāža”.

Projekts „Privātā kolekcija” – ir savdabīga Jekaterinas vizītkarte. Izstādē varēs ieraudzīt pašus pēdējos autores darbus.

Projekts „Vīrietis un sieviete”. Šajā projektā, izrādījās, vēlas piedalīties vairums vīriešu un sieviešu. Jo ir tik vilinoši uz mirkli pārvērsties, parādīties  citādā  veidolā, bet pēc tam atkal kļūt pašam par sevi.

Jaunais projekts „Veļas vēsture” iekļauj visu XX gadsimtu. Brīnišķīgie, dabīgie audumi, sevišķais piegriezums, nodzeltējušo mežģīņu aizkustinājums – viss uzvējo vieglas skumjas un atmiņas. Lūk tieši tāda žakete ar svārkiem bija vecmāmiņai, bet mamma jaunībā valkāja tieši tādu kleitu.

Projekts „Pin-Up” ir domāts kā  amerikāņu plakāts priekš vīriešiem stilā. Skaistas meitenes, valdzinošas pozas, minimāls apģērbs.

Jaunais Jekaterinas Roždestvenskas projekts „Vintāža” atgriež skatītājus mūsu vecmāmiņu un mammu modes pasaulē. Jūs it  kā veicat ceļojumu laikā, apskatot mēteļu, kleitu un svārku  fasonus, manekenu frizūras no nesenās pagātnes. XX gadsimta desmitgades modes tendences ir jūsu acu priekšā: četrdesmitie, piecdesmitie, sešdesmitie, septiņdesmitie, astoņdesmitie gadi. Lietas, kas saglabājušās, neskatoties uz dzīves ātro tecējumu. Lietas, kas tiek nodotas no paaudzes paaudzē, saudzīgi noglabātas vecās pūra lādēs vai vasarnīcu bēniņos.

Tekstus katram darbam uzrakstījusi Darja Doncova.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94716787sec.