Rudens Ritmika - starptautiskas skeitborda sacensības un mūziķu cīņa

21.10.2011 Monster Energy parkā, Rīgā, notiks starptautiskas skeitborda sacensības, kurās piedalīsies vieni no vadošajiem skeitbordistiem no Somijas un Polijas, kā arī dalībnieki no Baltijas valstīm. Apmeklētāji varēs baudīt muzikālu cīņu starp DJ Tomu Grēviņu, igauņu bundzinieku Kallervo Karu un DJ Rudd, bundzinieku ZZ Aleksi.

Tieši sportošanai un kultūras pasākumiem aukstajos mēnešos pirms pusotra gada tika izveidots Monster Energy parks. Visi ir aicināti uz netradicionālu ritma izjūtas izkopšanas pasākumu Rudens Ritmika, lai atklātu sportisko aktivitāšu sezonu iekštelpās. Dalība sacensībās sportistiem ir tikai ar ielūgumiem, lai skatītājiem nodrošinātu kvalitatīvas un spraigas sacensības.

Mikus Ojers, Rudens Ritmika organizators: „Esam gandarīti, ka dalību sacensībās apstiprinājuši skeitbordisti no šobrīd vadošās somu komandas – Peruscrew. Baltijas valstis un Poliju pārstāvēs labākie skeitbordisti un jaunie talanti. Kopumā plānots, ka sacensībās piedalīsies aptuveni 40 dalībnieku, līdz ar to varam garantēt, ka skatītājiem garlaicīgi nebūs.”

Rudens Ritmika sākums ir plkst. 20:00, sacensības apmeklētājiem uzsauc veikals Gatvepro, kas nupat vēris durvis TC Galerija Centrs un piedāvā pasaulē pārbaudītus apģērbu zīmolus: Santa Cruz, Independent, Famous Stars & Straps un citus. Sacensībās skatītājiem ieeja būs bez maksas un bez vecuma ierobežojuma.

Nakts pasākuma galvenais notikums ir divu DJ un divu bundzinieku muzikālā cīņa. Toms Grēviņš un igaunis Kallervo Karu jau uzstājās Monster Energy parka jubilejas pasākumā janvārī, savukārt, DJ Rudd un bundzinieks ZZ Alekss kopīgi uzstājās šī gada Positivus festivālā. 21.oktobrī visus četrus māksliniekus varēsim vērot uz vienas skatuves.

Skeitborda sacensību laikā plates griezīs DJ Aspirīns, nakts galveno notikumu iesildīs DJ dub:ra, izturīgākajiem apmeklētājiem uzstāsies DJ E:91.

Nakts pasākuma biļetes meklē Biļešuserviss kasēs – Ls 3, ar ISIC karti Ls 2. Nakts pasākums no 18 gadu vecuma.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48700809sec.