airBaltic kopā ar Tez Tour atklāj ziemas čārterlidojumus uz Ēģipti un Kanāriju salām

15.10.2011. Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic  (www.airbaltic.lv) kopā ar starptautisko tūrisma operatoru Tez Tour  (www.teztour.lv) atklāja ziemas sezonas čārterlidojumus uz Hurgadu un Šarmelšeihu (Ēģipte), kā arī turpinās lidojumus uz Tenerifi (Kanāriju salas). No 2011. gada 15. oktobra līdz 2012. gada 28. aprīlim uz minētajiem galamērķiem kopumā tiks izpildīti vairāk nekā 85 čārterlidojumi, apkalpojot ap 12 000 tūristu.

Parakstot kopīgo sadarbības līgumu par ziemas čārterlidojumu izpildi, turpinās ciešā sadarbība starp diviem lielākajiem tūrisma nozares līderiem Latvijā: airBaltic un Tez Tour. Atgādināsim, ka šovasar airBaltic kopā ar Tez Tour izpildīja vairāk nekā 105 reisus uz Turciju, Grieķiju, kā arī Kanāriju salām, kas ir tālākais airBaltic lidojuma galamērķis, apkalpojot ap 16 000 tūristu.

Piebildīsim, ka 2011/2012. gadā noslēgtie sadarbības līgumi par čārterlidojumu izpildi starp airBaltic un Tez Tour apjomu ziņā ir lielākie Latvijas tūrisma nozarē kopumā.

Jānis Vanags, airBaltic korporatīvo komunikāciju viceprezidents: «airBaltic un Tez Tour ir ilggadēji partneri čarterreisu nodrošināšanā ceļotājiem gan ziemas, gan vasaras sezonā. Mēs pateicamies Tez Tour par veiksmīgu sadarbību un uzticību.»

Konstantīns Paļgovs, Tez Tour direktors Baltijas valstīs: «Mēs izvēlējāmies airBaltic par savu sadarbības partneri, jo esam pilnībā pārliecināti par šīs kompānijas drošību. Atskatoties uz vasaras sezonu, varam teikt, ka visi airBaltic čārterreisi tika izpildīti noteiktajā laikā un neviens no tiem netika atcelts. Tāpēc arī šajā ziemas sezonā savus tūristus uzticam tieši airBaltic, kas ir atzīta arī par vienu no labākajām aviokompānijām Eiropā.»

airBaltic sadarbībā ar Tez Tour čarterlidojumos piedāvā ekonomisko klasi, biznesa klasi un īpašo – premium ekonomisko klasi. Iegādājoties aviobiļeti premium ekonomiskajā klasē, pasažieriem tiek piedāvāta sēdvieta lidmašīnas priekšējās rindās, maltīte un dzērieni lidojuma laikā, kā arī iespēja reģistrēties izlidošanai atsevišķā vietā starptautiskajā lidostā Rīga.

Lidojumi uz Ēģipti tiks veikti katru otrdienu un sestdienu, bet uz Kanāriju salām katru sestdienu. Reisi tiks izpildīti ar airBaltic lidmašīnām: Boeing 737-300 un Boeing 757-200.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Tez Tour čarterlidojumu programmu saviem ceļotājiem piedāvā visa gada garumā. Tūristiem ir iespēja atpūsties: Turcijā, Grieķijā, Spānijā, Ēģiptē, Apvienotajos Arābu Emirātos, Taizemē, Kubā, Dominikānā, Maldīvu salās, kā arī slēpošanas kūrortos Austrijā un Andorā.

Vairāk informācijas interneta vietnē: www.teztour.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18335795sec.