Latvijas Mākslas akadēmijā notiks bezmaksas kino seanss

Izstādes “Peckshot -turpinājums”‘ ietvaros, 2011. gada 21. oktobrī no 14:00 - 19:00 visi interesenti tiek aicināti uz bezmaksas kino seansu programmu, kurā varēs redzēt izstādes dalībnieku veidotās filmas - Rozes Stiebras - Pasaciņas, animācijas režisora Jāņa Kārkliņa - Fantadroms, režisores Aijas Bley animācijas filmas Sieviete un vējš, Eža kažiciņš, mākslinieka Ilmāra Blumberga zīmētā Reiz Dievs, kā arī Krievijas animācijas režisora Dmitrijas Gellera 4 animācijas filmas - Atzīšanās mīlestībā, Amatniecība, Mazā nakts simfonija, Sveicieni no Kislovodskas.

Īsfilmu programmā plkst. 17:00 varēs redzēt Krievijas režisora Aleksandra Kota filmas Zivs, Putnubiedēklis, Jevgēnija Zvezdakova Close - up, Annas Orlovas Vektori, kā arī mūsu pašu režisores Aijas Bley, operatora Ulda Janča, grima mākslinieces Ilzes Trumpes veidot - Daudz laimes! un Gaismas zīmes, kurā kā kostīmu māksliniece strādājusi Evija Džonsone.

Pirms filmām, būs tikšanās ar filmu veidotājiem- izstādes dalībnikiem, kuriem būs iespēja uzdot jautājumus.

Izstādē no Latvijas puses piedalās producents Andrejs Ēķis, režisore Aija Bley, grima māksliniece Ilze Trumpe, operators Māris Maskalāns, animācijas režisore Roze Stiebra, operators un pedagogs Valdis Eglītis, animācijas māksliniece Dzintra Aulmane, māksliniece Kristiāna Dimitere, un citi, kopā ap 14 dalībnieku no Latvijas, kā arī kolēģi no Krievijas –  Vladimirs Gudiļins, režisors Jevgēnijs Zvezdakovs, režisors Aleksandrs Kots, operators Pjotrs Duhovskijs, animācijas režisors Dmitrijs Gellers un citi, kopā 27 dalībnieki no Krievijas.

Izstādes Peckshot nosaukums radies no reklāmas profesionāļu žargona – pekšots ir kadrs, kas parāda reklamējamo produktu tā labākajā rakursā. Peckshot izstādes kopš 2005. gada regulāri notiek Maskavā.

Pastāvēšanas laikā projekta ietvaros ir notikušas vairāk nekā 40 izstādes, kurās ir piedalījušies vairāk kā 200 kinematogrāfisti no Krievijas, NVS un Baltijas valstīm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51047397sec.