Rīgas koncertdzīves arēnā - vokālā ansambļa DVĪŅI koncerts

22. oktobrī, 14.00 koncertzālē AVE SOL

Koncertorganizācija AVE SOL aicina piedalīties unikālā Rīgas koncertdzīves notikumā-vokālā ansambļa DVĪŅI koncertā. Ansambļa sastāvā šobrīd ir 12 dvīņu pāri. DVĪŅI bieži aicināti uzstāties TV šovos, labdarības koncertos un pilsētu svētkos. Ar ansambļa tituldziesmu DVĪŅI izcīnīta uzvara Latvijas radio dziesmu aptaujā.

Māsas Drozdovičas, jeb duets DVĪNES, Latvijas publikai arī ir labi pazīstams. Meitenes piedalījušās LTV muzikālajā raidījumā Latvijas Talants un LNT Dziedošo ģimeņu šovā. Māsas uzvarējušas vairākos starptautiskos konkursos - Spānijā, Vācijā, Krievijā u.c. Viņas aktīvi piedalās Latvijas muzikālajā dzīvē un savam repertuāram aizvien iestudē jaunas dziesmas. Arī dvīņu māsu akordeona duets GOLDEN DUO jau ir starptautiski atpazīstams. Dueta dalībnieces pilnveidojušas savu akordeona spēli ārpus Latvijas, iegūstot akordeonista profesijā bakalaura un maģistra grādus. Māsas savas zināšanas un prasmes nodod tālāk kā akordeona spēles pasniedzējas. Viena no dvīņu māsām, valsts un starptautisko konkursu laureāte Zane Ludborža, jau dibinājusi pirmo privāto mūzikas skolu Latvijā. Skolas ansamblis un orķestris gūst panākumus starptautiskajā koncertdarbībā un koncertturnejās gūst atzinīgu publikas novērtējumu. Dvīņu māsu duets veic koncertdarbību Latvijā, Dānijā, Vācijā, Krievijā, Lietuvā u.c. jau septiņpadsmit gadus. Dueta repertuāru veido Vivaldi, Baha, Mocarta, Lista, Gļinkas, Grīga un Pjacollas darbu aranžējumi un pārlikumi. Dvīņu māsas Molleres un brāļi Vēriņi ir ar mazāku skatuves pieredzi, bet muzicē tikpat aizrautīgi.

Koncertprogrammā NO VISIEM LABĀKIE IR DVĪŅI, bez latviešu tautas dziesmām, dvīņi izpildīs Edvīna Zālīša, Adriana Kukuvasa un Andra Eniņa melodijas. Sitaminstrumentu duets – brāļi Vēriņi atskaņos Valtera Hartmana kompozīciju svinga stilā un Holcmana Regtaims. Māsas Molleres dziedās Imanta Kalniņa Dzeguzes balsi, Veltījumu pusnaktij un WATERLOO no vokāli instrumentālā ansambļa ABBA repertuāra. GOLDEN DUO akordeonu duets spēlēs Astora Pjacollas TANGO un Johana Štrausa VALSI. Māsas Goiževas atskaņos Emīla Dārziņa Melanholisko valsi un Mārtiņa Brauna Jauna ēra.

Māsu Drozdoviču duets DVĪNES publikai piedāvās pašu sacerētas kompozīcijas Sapņotāja un Eņģeļi smaida, bet kopdziesmā DVĪŅI izdziedās Valta Pūces Lai ir un Ulda Marhilēviča pirmatskaņojumu NO VISIEM LABĀKIE IR DVĪŅI.

Apkārtējo attieksme pret dvīņiem ir īpaša. Nereti pat svešinieki, ieraugot “divas ūdens lāses”, neslēpj savas simpātijas – uzsmaida un pauž sajūsmu vai apbrīnu, šoreiz savu šarmu un talantu dvīņi dāvina mums mūzikas skaņās.

Biļetes pirms koncerta AVE SOL zālē Ls 1, dvīņu pāriem bez maksas.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72416592sec.