Akvāriji interjera pārvērtībām izstādē «Māja. Dzīvoklis 2011»

Jūras zvaigznes, koraļļi, klaunzivis, aļģes, garneles –, lai to visu apskatītu nav obligāti jādodas uz Monako! Tagad katrs pats var audzēt savu koraļļu rifu mājās un akvāriju ieviest kā neatņemamu interjera sastāvdaļu. Akvāriju daudzveidība un konsultācijas to iekārtošanā būs izstādē "Māja. Dzīvoklis 2011", kas no 2011. gada 20. līdz 23. oktobrim notiks Ķīpsalā.

SIA "Jūras akvārijs" un SIA "Akvaserviss" ikvienam izstādes "Māja. Dzīvoklis 2011" apmeklētājam piedāvās apskatīt plašu akvāriju sortimentu, palīdzēs izvēlēties vispiemērotāko akvāriju un atbildēs uz visiem interesējošiem jautājumiem par akvārija projektēšanu, izvietošanu, iekārtošanu un kopšanu.

"Izstādes laikā akvārijos varēs aplūkot dažādus koraļļus, tropu krāsainās zivtiņas, klaunzivis, indīgās, bet ļoti skaistās lauvaszivis un citus koraļļu rifa iemītniekus, kurus parasti var ieraudzīt tikai zoodārzā vai nirstot pie koraļļu rifiem," atklāj SIA "Jūras akvārijs" valdes priekšsēdētājs Andris Kalniņš.

Visus izstādē apskatāmos akvārijus gan sālsūdens, gan saldūdens varēs iegādāties, turklāt par īpaši izdevīgām cenām un ar visiem to iemītniekiem.

"Akvāriji var būt dažāda izmēra, formas un izskata, tāpēc konsultēsim izstādes apmeklētājus un palīdzēsim saprast, kas ir nepieciešams akvārijam, kādi ir iespējamie dizaina risinājumi un aprēķināsim, cik tas izmaksā. Akvāriju cenas ir atkarīgas no klienta vēlmēm! Piemēram, 200 litru jūras akvārijs, atkarībā no dzīvnieku skaita, to veida un aprīkojuma var izmaksāt no 500 latiem līdz pat vairākiem tūkstošiem latu," norāda Andris Kalniņš.

Akvāriju pasaule arvien vairāk kļūst par daudzu māju interjera neatņemamu sastāvdaļu, turklāt zinātnieki ir pierādījuši, ka akvārija vērošana noņem stresu, nervu sasprindzinājumu, normalizē asins spiedienu.
Visu būvniecībai, remontam un interjeram izstādē "Māja. Dzīvoklis 2011", kas no 20. līdz 23. oktobrim notiks Ķīpsalā. Izstādē piedalīsies vairāk nekā 150 nozīmīgākie preču un pakalpojumu ražotāji, tiešie piegādātāji un konkurētspējīgākie tirgotāji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Polijas, Čehijas un Vācijas.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.bt1.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58965492sec.