Dziesminieks Kārlis Kazāks dzied Teātra bārā

Atļauj man šobrīd izsapņot Tev stāstu, tik vienu,
kur sniegpārslas miljonos saulēs mēs pārveidotu ik dienu
.

Trešdien, 30. novembrī plkst. 20 uz dziesmu vakaru Teātra bārā aicina Kārlis Kazāks.

Dziesminieks par savu autorvakaru, kas notiks pēc ilgāka pārtraukuma, saka: „Mēģināšu klausītājus pierunāt veidot pašiem manu dziesmu stāstus – ļaut sajust, ka tieši klausītājs ir nozīmīgākā mūzikas daļa, jo tieši klausītājs tulko manas zīmes, radot pats savu pasauli. Īsāk sakot, pavadīsim vienu mierīgu vakaru!

Kārlis Kazāks veido savus koncertus kā sarunu mūzikā. Šādā koncertstāstā dziesminieks šogad dalījās arī Latvijas Nacionālā teātra Jaunajā zālē. Kārlis Kazāks šogad uzstājies arī lielākajos dziesminieku festivālos: Rīgas 2. folkfestivālā „Pašā Rīgas viducī”, 2. Vislatvijas Dziesminieku Saietā Jaunpiebalgas ekosaimniecībā „Lielkrūzes”, kā arī Mūzikas un Mākslas festivālā „BILDES”.

Latviešu dziesminieks ierakstījis arī vairākus mūzikas diskus: solo albumu „Uz manām plaukstām”, šūpuļdziesmu albumu „Mēness ceļu rādīs miega peles vezumam” un albumu „16 stundas”. Viņa radītos stāstus mūzikā var klausīties un iepazīt arī dziesminieka mājaslapā http://www.kazaks.lv/.

Dziesmu vakari – latviešu dziesminieku tikšanās ar klausītājiem – notiek katru otro trešdienu plkst. 20 Teātra bāra (Lāčplēša ielā 26) jaunajā zālē. Dziesmu vakarus rīko Austras biedrība sadarbībā ar Teātra bāru.

Austras biedrība (http://www.austrasbiedriba.lv/) dibināta 2008. gada martā, un tās pamatdarbība saistīta ar Latvijas folkmūziķu, bardu jeb dziesminieku darbības veicināšanu un popularizēšanu, koncertu un festivālu rīkošanu, kā arī izdevējdarbību.

Teātra bārs (http://www.teatrabars.lv/bars/) ir radošo profesiju pārstāvju iecienīta atpūtas vieta, kur mājīgā gaisotnē pie dzēriena malka var nodoties nesteidzīgām sarunām.

Ieeja par ziedojumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.04984617sec.