No 1300 Ādažu čipsi pakām izveidota īpaša Ziemassvētku egle

Šī gada 26.novembrī plkst. 13:00 t/c Spice tiks atklāta Latvijā līdz šim lielākā Ziemassvētku egle, kas izveidota no 1300 Ādažu čipsi pakām.

7 metrus augstās un 4 metrus platās egles izveide uzņēmumam ir īpašs notikums, ar kuru AS Latfood aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju rast prieka sajūtu ikdienišķās lietās un labos darbos.

Tāpat ar no čipsu pakām izveidoto egli Latfood aicina aizdomāties, cik liels prieks par katru nenocirsto un vienmēr zaļo egli būs meža iemītniekiem!

No 1300 čipsu paciņām izgatavotā egle atradīsies t/c Spice 1.stāva centrālajā laukumā. Turpat blakus darbosies arī īpašas bērniem un viņu vecākiem paredzētas „Prieka darbnīcas”, kurās tuvojoties svētkiem būs iespēja iedvesmoties un gūt pozitīvas emocijas – pašu rokām izgatavojot kartupeļu piespraudītes, saiņojot Ziemassvētku dāvanas, fotografējoties pie egles un klausoties svētku mūziku.

Kristīne Mālniece, AS Latfood (Ādažu čipsi) Mārketinga direktore: „Gluži tāpat kā čipsi svētkos un atpūtas brīžos, tā Ziemassvētku egle visā pasaulē kļuvusi par pašsaprotamu un tradicionālu svētku elementu. Tomēr patiesā Ziemassvētku burvība ir emocijās un sajūtās. Proti, lai cilvēks gūtu pozitīvas emocijas un piepildījuma sajūtu pietiek ar labu darbu vai citam sagādātu prieku. Tamdēļ

Ādažu čipsi šogad sarūpējuši īpašu svētku egli no čipsu pakām, kas priecēs cilvēkus, kamēr kāda cita skaista egle mežā turpinās priecēt meža zvērus.”

Iveta Lāce, t/c Spice direktore: „Esmu gandarīta par šādu oriģinālu risinājumu Ziemassvētku eglei, izveidojot to no Ādažu čipsi pakām – šāda egle mūsu apmeklētājus priecēs pirmo reizi. Uz Spici cilvēki nāk ne tikai iepirkties, bet arī labi pavadīt laiku un gūt prieku. Tādēļ pozitīvas un sirsnīgas emocijas, kādas noteikti sagādās Ādažu čipsi svētku egle un radošās „Prieka darbnīcas” bērniem, ir ļoti nozīmīga pievienotā vērtība.”

Ādažu čipsi svētku egli ikvienam interesentam t/c Spice būs iespēja aplūkot līdz pat 2012.gada 31.janvārim. Savukārt „Prieka darbnīcas” t/c Spice līdz Ziemassvētkiem darbosies katru nedēļas nogali. Plašāku informāciju par Ādažu čipsi „Prieka darbnīcām” iespējams uzzināt www.cipsi.lv

Skaties video, kā Ādažu čipsi kolektīvs pieņēma lēmumu sarūpēt īpašo egli no čipsu pakām, tā sagādājot prieku meža dzīvniekiem – nenocērtot īstu, skaistu un zaļojošu egli:

http://www.youtube.com/watch?v=Fv0t2CBMDKY

Informācija par Ādažu čipsi un AS Latfood

AS Latfood ir lielākais kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražotājs Latvijā - stabils tirgus līderis. Uzņēmuma produkcija ar preču zīmi Taffel tiek eksportēta uz Lietuvu, Igauniju, Kazahstānu, Kaļiņingradu, Krieviju, Lielbritāniju, Gruziju, savukārt Azerbaidžānā Latvijas čipsi nopērkami ar Ādažu čipsi zīmolu.

AS Latfood Ādažu čipsiem ir piešķirta „Zaļā karotīte", kas apliecina, ka produkta izcelsme ir pilnībā izsekojama un ka produkts ražots no augstas kvalitātes vietējām izejvielām.

Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.cipsi.lv un draugiem.lv domubiedru grupā www.draugiem.lv/Adazu_cipsivai Twiter.com www.twitter.com/Adazu_cipsi.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.19492507sec.