Rīga uzstāsies vairākkārtējs World Music Awards balvas ieguvējs Zucchero

2012.gada 12.aprīlī Arēnā Rīga uzstāsies vairākkārtējs World Music Awards balvas ieguvējs Zucchero. Koncerts notiks pasaules tūres „Chocabeck World Tour 2012“ ietvaros.

Zucchero (Adelmo Fornaciari) ir dzimis 1955.gadā Roncocesi, Itālijā. Viņa skatuves vārds ZUCCHERO nāk no skolas laikiem, kur viņu tā iesauca viens no skolotājiem. Jau no 15 gadu vecuma Zucchero ir aktīvi darbojies mūzikas jomā. Viņa albums „Blue’s“, ierakstīts 1987.gadā, tika pārdots vairāk kā 1.3 milionu kopijas Itālijā, kas ir rekords priekš rokmūzikas albuma. Blue’s pasaules tūrē Zucchero devās kopā ar Joe Cocker un Miles Davis, kas piedalījās albuma ierakstīšanā. Jau 1989.gadā Zucchero izdod savu 5. studijas albumu „Oro Incenso e Birra“, kura tapšanā piedalās Eric Clapton.

1990.gadā Zucchero kļuva par pirmo rokmūziķi, kas uzstājās Maskavā Kremlī, kur koncerta laikā viņš nodziedāja „Imagine“ duetā ar Randy Crawford.

1991.gadā Zucchero ierakta singlu „Senza Una Donna“ kopā ar Paul Young. Dziesma zibenīgi iekaro topu virsotnes visā Eiropā un ASV. 1992.gadā viņš izdod albumu, kur dzied kopā ar Luciano Pavarotti.

Zucchero ir uzstājies uz pasaules prestižākajām skatuvēm, apbraukājis teju visu pasauli. Savas mūzikas karjeras laikā viņš ir dziedājis kopā ar tādiem māksliniekiem kā Sting, Elton John, Stevie Wonder, Vangelis, Queen, Michael Jackson, Tom Jones, Peter Gabriel, B.B.King, Sheryl Crow. Zucchero albums „Shake“ ar singlu „Baila (Sexy Thing)“ kļuva par platīna disku. Savukārt albums „Fly“ sasniedza topa virsotnes vairākās Eiropas valstīs uzreiz pēc tā iznākšanas. „Fly“ albuma tūres ietvaros Zucchero apbraukāja vairāk kā 150 valstis un gandrīz visi koncerti bija totāli izpārdoti.

Zucchero pēdējais albums „Chocabeck“ tiek atzīts par vienu no labākajiem, ja ne labāko albumu, ko viņš jebkad ir uzrakstījis.

Biļešu tirdzniecība uz Zucchero koncertu sāksies 21.decembrī “Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā un interneta lapā www.bilesuserviss.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Biznesa augstskola Turība
,


Nikos Travel
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43847394sec.