«Invasion» prezentēs savu jauno klipu «Blow Is Blind»

Iebrukums?! Jā! 10.februārī plkst. 19.30 Rīgas klubā Club Kino notiks latviešu roka grupas „Invasion” (tulk. no angļu valodas – iebrukums) jaunā klipa dziesmai “Blow Is Blind” prezentācija.

Tieši pirms 16 gadiem izveidojās un Latvijas mūzikas dzīvē pārliecinoši ielauzās grupa „Invasion”. Tagad grupa laiž klājā klipu tās jaunajai dziesmai „Blow Is Blind”. Atgādināsim, ka iepriekšējais mūziķu klips dziesmai „I Want You Back” no albūma „Made In Heaven” (2008) bija dārgākai video ieraksts, kas kļuva par rekordu ne tikai pašai grupai, bet uz to brīdi arī rekordu Latvijas mūzikā. Klips saņēma labas atsauksmes un parādījās daudzos televīzijas kanālos, kā arī ieņēma līderpozīcijas mūzikas topos. Arī šoreiz grupa sola nesagādāt vilšanos saviem pielūdzējiem kā arī vienkārši labas un kvalitatīvas roka mūzikas cienītājiem. Jaunā klipa prezentācija un grupas „Invasion” koncerts notiks piektdien 10.februārī plkst. 19.30 klubā Club Kino Kr. Barona ielā 31 Rīgā.

„Come Back To The World” „Six Enemies”, „Ready For My Way”, „I Want You Back”, „Frozen Heart” – šie ir tikai daži grupas ierakstu nosaukumi. Šie ieraksti ar panākumiem skanēja Austrumeiropas klubos un radio stacijās. Savas pastāvēšanas laikā grupa „Invasion” ir sniegusi vairāk nekā 100 koncertus un ņēmusi līdzdalību kā atsevišķos koncertos, tā arī mūzikas festivālu ietvaros. Bez tam grupa ir uzstājusies uz vienas skatuves ar tādiem izpildītājiem kā The Rasmus, Exploited, Gorky Park, Suzi Quatro, Чайф, Ногу Свело, Cradle of Filth, Hypocrisy, No Big Silence, Agnostic Front, Pain.

Grupas „Invasion” vēsture aizsākās 1995.gada 11.decembrī Rīgā. Sākotnēji grupa uzstājās ar mūziku trash/death metāla stilā un nopietni sevi pieteica jau 1996.gada aprīlī mūzikas festivālā „Hell Thunder Festival”. Šajā pašā gadā iznāca grupas pirmais albums – „To The Eternity”. Albums uzreiz tika atzīts smagās un alternatīvās mūzikas cienītāju vidū un tajā laikā kļuva par vispirktāko mūzikas albumu metālroka stilā. Dziesma “Come Back To The World” no šī albuma tika iekļauta Latvijas metāla mūzikas kopējā izlasē “Melnā Piektdiena 2”.

Dažus gadus vēlāk sekoja nākamais grupas albums ar nosaukumu „Line Of Advance” (1999). Tas bija pirmais Latvijā izlaistais albums ņju-metāla stilā. 2000.gadam iestājoties, grupa uz laiku izjuka, lai atkal apvienoties 2007.gadā un izlaistu savu trešo albumu „Made In Heaven” (2008). Šis albums jau parādija mūziķus kā rokerus, kuri spēlē modernā roka stilā.

Šobrīd, 2012.gada sākumā, grupa spēlē sekojošā sastāvā, ko veido 4 mūziķi – Vadims Medvedevs (grupas līderis un solists), Aleksandrs Kuderko (sitamie), Aleksandrs Fjodorovs (ģitārists) un Sergejs Fomičevs (bas-ģitārists). Grupas līderis Vadims Medvedjevs ir pazīstams arī kā uzņēmējs un mūzikas pasākumu organizators.

Ieejas biļetes uz klipa „Blow Is Blind” prezentāciju un grupas koncertu var iegādāties Bilešu Servisa kasēs. 1 biļetes cena – 5 LVL.

2008.gada grupas klips «I Want You Back”: http://www.youtube.com/watch?v=movoLIJOiTc

Grupas “Invasion” mājas lapa www.invasion.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.57345796sec.