Kalnciema kvartālā notiks ikgadējās «Mākslas medības»

Kalnciema kvartālā š.g. 3. martā plkst. 12:00 sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju tiks atklātas ikgadējās „Mākslas medības” – jauno mākslinieku darbu izstāde un pārdošana.

„Mākslas medības” ir Kalnciema kvartāla un Latvijas Mākslas akadēmijas sadarbības pasākums, kas ir jauno mākslinieku popularizēšanas platforma un mākslas darbu pieejamības nodrošināšana plašam interesentu lokam. „Mākslas medību” atklāšanā Kalnciema kvartāls kopīgi ar Latvijas Mākslas akadēmiju izvēlēsies vienu darbu, kura autoram tiks piešķirta balva. Līdzās tam pasākuma laikā varēs satikt pašus māksliniekus, kā arī saņemt konsultācijas par darbu izvēles jautājumiem.

Pirmo „Mākslas medību” laikā 2011. gada martā apmeklētāju uzmanībai tika piedāvāti aptuveni 300 dažādi darbi, kurus radījuši gan starptautisku atzinību guvuši mākslinieki, gan vēl pavisam nepazīstami vārdi. „Mākslas medības” guva plašu atsaucību sabiedrībā un, līdzīgi kā gadatirgū „Jarmarka”, cilvēki steidzās iegādāties sev tīkamās gleznas, kā arī pirmie uzminēt, kuri autori būtu labs ieguldījums nākotnē.

Darbu kolekcija būs pieejama mēneša garumā no š.g. 3. līdz 31. martam. Tā regulāri tiks papildināta ar arvien jauniem darbiem par salīdzinoši pieejamām cenām. „Mākslas medības” būs atvērtas Kalnciema kvartāla tirdziņos (3., 17., 31. martā) un ikdienā -Vīnu veikala zālē un Izstāžu mājā (otrdien-piektdien 16:00 - 22:00, sestdienās 12:00 – 22:00)Kalnciema ielā 35, Rīgā.Tālrunis informācijai: +371 29402027.

Kalnciema kvartāls ir Rīgas pilsētas daļa Kalnciema un Melnsila ielu krustojumā – viens no Rīgas koka arhitektūras „trim vaļiem”, vārtino lidostas uz Rīgu. Ar regulārajiem un atraktīvajiem tirdziņiem, mūzikas pasākumiem un vīnu veikalu kvartāls pulcina gan lielus, ganmazus jau vairāku gadu garumā.

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78866196sec.