Dziesmu vakarā Haralds Sīmanis ieskandinās jaunu rītu

Tā nu tas ir. Ir ļaudis, kas, sasniedzot zināmu līmeni savā radošajā attīstībā, pārstāj augt un turpina ekspluatēt jau atrastas vērtības, bet ir Dižgari, kuru lielais meklētāja nemiers liek nepārtraukti attīstīties, atrodot arvien jaunus un jaunus ceļus. Tāds ir Haralds Sīmanis. Atkal jauns, nedzirdēts, atkal tas pats, bet atšķirīgs. Mums blakus. Kā saka pats Haralds – ES ESMU RĪTS!

Trešdien, 7.martā, Teātra bārā (Lāčplēša ielā 26) pulksten 20.00, kārtējā dziesmu vakarā uzstāsies Haralds Sīmanis. Šoreiz tikšanās būs īpaši intriģējoša. Ir tapušas jaunas dziesmas. Ir strādāts studijā un drīzumā dienasgaismu ieraudzīs Haralda jaunais CD „Es esmu rīts”, kas ieskaņots kopā ar Ilzi un Andri Grunti. Studijā ir strādāts vēl pamatīgāk, un ir tapuši arī Haralda ērģeļmūzikas ieraksti kopā ar dziedātājām Ievu Akurateri un Zani Šmiti. Bet pagaidām, kamēr vēl ieraksti tiek apstrādāti un gatavojas tikties ar klausītājiem savā īpašajā dzīvē, Haralds atnāks pie mums un mazliet pavērs priekškara spraudziņu, ļaujot ieklausīties paveiktajā. Protams, skanēs arī tās dziesmas, kuras mēs visi pazīstam un bez kurām Haralda koncerts nebūtu iedomājams. Bet šoreiz... Šoreiz Haraldam līdzi būs ne tikai jau ierastā ģitāra. Šoreiz Teātra barā mājīgajā pagrabiņā skanēs arī ērģeles.

Ieeja par ziedojumiem.

Dziesmu vakari – latviešu dziesminieku tikšanās ar klausītājiem – notiek katru otro trešdienu plkst. 20.00 Teātra bāra (Lāčplēša ielā 26) jaunajā zālē.

Dziesmu vakarus rīko Teātra bārs sadarbībā ar Latvijas Mūzikas atbalsta fondu. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (www.austrasbiedriba.lv).

Teātra bārs (www.teatrabars.lv/bars) ir radošo profesiju pārstāvju iecienīta atpūtas vieta, kur mājīgā gaisotnē pie dzēriena malka var nodoties nesteidzīgām sarunām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68963408sec.