OKartes skatuves koncertam Centrāltirgū liela atzinība

2012.gada 8. martā Centrāltirgus Nēģu ielas laukumā par godu Starptautiskajai sieviešu dienai notika populārā televīzijas šova „OKartes skatuve” puišu koncerts. Talantīgo jauniešu uzstāšanās tika veltīta Starptautiskajai sieviešu dienai un jaunās ziedu tirdzniecības sezonas sākumam tirgū. Nēģu ielas laukumu, kas līdz vasaras tirdzniecības sākumam parasti ir tukšs, šodien pārpildīja daudz jaunu meiteņu un sieviešu, kuras pasākuma noslēgumā no jaunajiem dziedātājiem saņēma apsveikuma tulpes.

OKartes skatuves puišu koncertā Centrāltirgū uzstājās televīzijas skatītāju iemīļotie mākslinieki - Kristaps Pujāts, Mārtiņš Ruskis, Jānis Buķelis, Toms Bokums, Oskars Deigelis un Kašers. Svētku koncerta repertuārā bija iekļautas tādas dziesmas kā Zelta Sirds; Besame Mučo; Es Tevi gribu; Neprāts; Bed or roses; Es vēlētos vēlreiz; Zemenes; Kādā Brīnišķā dienā; Tu un tikai Tu. Savukārt, dziesmu Vēl Tevi mīlēt visi puiši dziedāja kopā.

Koncerta noslēgumā Nēģu ielas laukumā starp Gaļas paviljonu un Ziedu tirgu jaunie dziedātāji bija sarūpējuši īpašu pārsteigumu koncerta klausītājām – sievietēm – dāvājot sārtas tulpes.

Līdz ar pavasara sākumu, ko tirgū iezīmē Starptautiskā sieviešu diena 8. martā, Centrāltirgū sākās arī jaunā ziedu tirdzniecības sezona, uz kuru tradicionāli ierodas daudz Latvijas ziedu audzētāju. OKartes skatuves koncerts tika veltīts Starptautiskajai sieviešu dienai un jaunās ziedu tirdzniecības sezonas sākumam Centrāltirgū.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Uzņēmumi


Viesistaba
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65022707sec.