Likteņdārzam veltīts labdarības pasākums – koncerts «Latviešu mūzikas dārzs»

Likteņdārzam veltīts labdarības pasākums – koncerts „Latviešu mūzikas dārzs” un izsole – 2012. gada 20. martā pulksten 19 Latvijas Nacionālajā operā

Likteņdārza īstenotājs - „Kokneses fonds”- sadarbībā ar Latvijas Nacionālo operu 2012. gada 20. martā pulksten 19 aicina uz Likteņdārzam veltītu labdarības pasākumu - koncertu „Latviešu mūzikas dārzs” un mākslas darbu izsoli.

2012. gada 20. martā Likteņdārzam veltītajā labdarības koncertā „Latviešu mūzikas dārzs” LNO Lielajā zālē skanēs latviešu klasiķu - Jāņa Mediņa, Arvīda Žilinska, Emīla Dārziņa - un Artura Maskata darbi. Koncerts ir veltījums Likteņdārzam, jo tajā iesaistītie mākslinieki ir piekrituši uzstāties bez atlīdzības - savu darbu šajā pasākuma Likteņdārzam ziedos pianists Reinis Zariņš, Latvijas Radio koris, LNO mākslinieciskais vadītājs Arturs Maskats, diriģenti Modests Pitrens, Andris Veismanis un Sigvards Kļava, režisore Elita Bukovska, kā arī Fonda dibinātājs, LNO galvenais scenogrāfs Andris Freibergs.

Pēc koncerta plānota labdarības izsole LNO Jaunajā zālē. Savu darbu izsoles darbu atlasē un vadībā ziedo viens no lielākajiem mākslas kolekcionāriem Latvijā - Guntis Belēvičs.

No 8. marta pulksten 17 visi izsoles darbi apskatāmi „Rīgas Galerijā” (Aspazijas bulvārī 20, Rīgā) un "Galerijā 21" (Zigfrīda Annas Meirovica bulvārī 6, Rīgā). Galerijas atvērtas otrdien – piektdien no pulksten 12 - 18, sestdien – no pulksten 12 - 16. Elektronisks izsoles katalogs apskatāms - http://izsole.liktendarzs.lv/katalogs.html.

„Kokneses fonds” aicina atbalstīt Likteņdārzu, iegādājoties biļetes uz 20. marta labdarības pasākumu „Biļešu Paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv. Ienākumi no pasākuma tiks ieguldīti Likteņdārza amfiteātra daļas būvniecības turpināšanā. Nāciet paši un aiciniet līdzi draugus!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6559031sec.