No 30. marta Ķīpsalā notiks trīs izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem

No 30. marta līdz 1.aprīlim Ķīpsalā vienlaikus notiks trīs izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem – 19. Baltijas reģionālā aktīvās atpūtas un sporta izstāde “Atpūta un Sports 2012”, 13. motociklu un aksesuāru izstāde “Motocikls 2012” un 16. starptautiskā laivu un jahtu izstāde “Baltic Boat Show 2012”.

Trīs dienas Ķīpsalā velosipēdisti, motociklisti, jahtu cienītāji, makšķernieki, mednieki, aktīvās un pat ekstrēmās atpūtas cienītāji atradīs sev daudz jauna, interesanta un saistoša, iegūs plašu informāciju par aktīvai atpūtai un savam hobijam nepieciešamo inventāru un aprīkojumu, varēs ieklausīties speciālistu padomos, atrast visdažādākos piedāvājumus par ļoti izdevīgām cenām, kā arī vērot dažādas sacensības, paraugdemonstrējumus un šovus.

Izstādē būs arī pārstāvētas daudzas sporta biedrības, federācijas un klubi, kas ikvienam interesentam sniegs plašu informāciju par dažādiem sporta veidiem un sporta klubiem. Apmeklētāji varēs izmēģināt spēkus vienā vai otrā sporta veidā, lai izvēlētos sev piemērotāko, kā arī vērot dažādas sporta sacensības un profesionālu sportistu paraugdemonstrējumus.

“Atpūta un Sports” palīgs atvaļinājumu plānotājiem un aktīvas atpūtas cienītājiem!

Izstāde “Atpūta un Sports 2012” ir lieliska vieta, kur var uzzināt visu par aktīvai atpūtai nepieciešamo inventāru un aprīkojumu, kā arī atrast visdažādākos piedāvājumus par ļoti izdevīgām cenām. Tā tematiski ir sadalīta četrās daļās – “Velo 2012”, “Fitness 2012” , “Makšķerēšana 2012” un “Camper 2012”. Tajās apmeklētāji varēs atrast gandrīz visu, sākot no makšķerkātiem, tūrisma un sporta inventāra, līdz pat velosipēdiem un ceļošanai draudzīgajām motormājām. Tiks prezentētas dažāda aktīvās izklaides, tostarp arī airsofts (airsoft) – komandu sporta veids jeb militāras simulācijas spēle, kas ir lieliska izklaide un piedzīvojums un veiksmīgs komandu liedējošs pasākums. Būs arī interesants piedāvājums medniekiem. Vairāk par dalībnieku piedāvājumu: www.bt1.lv/bt1/atputasports


Sadaļa “Velo 2012” ietvers plašu visdažādāko velosipēdu, to rezerves daļu un piederumu klāstu, kā arī velosipēdu servisa pakalpojumus. Zinoši speciālisti izstādē konsultēs un palīdzēs izvēlēties atbilstošāko braucamrīku gan pēc kvalitātes, gan cenas un uzbūves. Papildus tam, plašais piedāvājums ļaus vienuviet salīdzināt dažādus produktus un pavasara akcijas cenas padarīs noskatīto velosipēdu pieejamāku. Velobraucēji, kuriem ir vismaz 12 gadi, CSDD stendā varēs kārtot velosipēdu vadītāju kvalifikācijas eksāmenu.

Latvijas aktīvo makšķernieku saime sadaļā “Makšķerēšana 2012” varēs atrast visu nepieciešamo, lai atjaunotu un uzlabotu savus makšķerēšanas piederumu, apģērbu un aksesuāru klāstu, kā arī iegūtu informāciju par inventāra nomu, makšķerēšanas iespējām Latvijā un ārzemēs, kā arī zivju barotavu risinājumiem zivsaimniecībām. Šeit varēs iegādāties ekskluzīvus makšķerēšanas piederumus un inventāru, profesionālo iebarošanas barību zivīm, tostarp arī specializēto barību dīķa zivīm un vēl daudzas interesantas un noderīgas lietas.

Autoceļotāji, plānojot nākamās atpūtas sezonas maršrutus, sadaļā “Camper 2012” varēs iepazīties ar jaunāko kemperu, motormāju un dzīvojamo treileru piedāvājumu. Speciālisti rekomendēs par iespējami labākā maršruta izvēli un par to ar kādiem izdevumiem jārēķinās šādi ceļojot. Ikviens interesents saņems arī noderīgu informāciju par kemperu nomas un servisa iespējām. Izstādē būs aplūkojams arī jaunums kemperu nomas tirgū – Hymer Alko kemperi, kas aprīkots ar saules baterijām, satelītuztvērēju un autonomu apkures sistēmu, kas ļauj kemperi lietot patstāvīgi daudz ilgāk, nekā standarta modeļus.

Sadaļā “Fitness 2012” apmeklētāji varēs iepazīties ar sporta un fitnesa klubu aprīkojumu, iekārtām un trenažieriem, sporta medicīnu, uzzināt visu par uztura bagātinātājiem, piedalīties konkursos, momentloterijās un degustācijās, kā arī par lieliskām izstādes cenām iegādāties uztura bagātinātājus, sporta apģērbus un daudz ko citu.

“Motocikls 2012” – starts jaunai sezonai

Motosezonas ievadpasākums – motociklu un aksesuāru izstāde “Motocikls 2012” pulcēs motobraucējus, motosportistus, motoklubus un motofanus, lai sagatavotos jaunajai motosezonai, satiktu savējos vai vienkārši lieliski pavadītu laiku, jo trīs dienas Ķīpsalā atsevišķā motohallē rūks motori, būs aplūkojami visdažādākie moto spēkrati, tostarp arī vēsturiskie motocikli, notiks dažādi šovi un paraugdemonstrējumi.

Izstādē būs aplūkojami visi Latvijā atzītākie, zināmākie motociklu zīmoli, kā arī daudzi jauni un līdz šim Latvijā vēl neredzēti zīmoli. Konsultējoties ar speciālistiem, ikviens varēs izvēlēties sev tīkamāko marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus. Tāpat būs iespējams iegādāties motociklu rezerves daļas, apģērbus, aksesuārus un uzzināt visu par remonta iespējām un tūningu.

Sestdien 31. martā plkst. 20.00 sāksies “Lielā moto nakts”, jeb “pasākums nobriedušai personībai bez personības deformācijas”. Piedalīsies vecais, labais “Zvaigznīšu brīdis” – Roberts Gobziņš un Arnis Kundziņš, ugunīgas karsējmeitenes, iesildošā grupa “Marchello feat 911” un arī kāda visiem labi zināma, noslēpumaina zvaigzne, skanēs saldo 80. gadu mūzika, būs bufete un baikeru izdarības. Biļetes cena tikai uz pasākumu – 5 Ls, biļetes cena (izstāde + pasākums) – 6 Ls. Ieeja uz “Lielā moto nakts” – no 18 gadu vecuma!

Izstādē “Baltic Boat Show” – viss atpūtai uz ūdeņiem vienkopus tikai reizi gadā

Izstādē "Baltic Boat Show 2012" ūdens atpūtas cienītājus priecēs visu veidu ūdenstransports – sākot no piepūšamajām un airu laivām līdz pat ūdens motocikliem, ekskluzīvām jahtām un kuteriem. Izstādē būs pārstāvēta pasaulē vadošo motorjahtu, kuteru un motorlaivu ražotāju produkcija. Tāpat izstādē būs atrodams laivu, kuteru un jahtu speciālais aprīkojums un piederumi, ūdenssporta un burāšanas piederumi, laivu dzinēji un citas rezerves daļas. Interesenti varēs uzzināt par laivu un ūdensmotociklu nomu un to remontu. Tiks piedāvāti arī dažādi ūdensceļojumu maršruti.

Līdzās spožiem laivu, jahtu un kuteru pasaulē atzītiem vārdiem, izstādē varēs arī aplūkot Latvijas lepnumu – pirmo un vienīgo priekšpiedziņas sacensību laivu Laurita 4 , ko radījis izgudrotājs un Liepājas uzņēmējs Uldis Atmats. Sacensību laiva pērn tika atzinīgi novērtēta ne tikai pašu mājas, kur Latvijas izgudrojumu izstādē tā ieguva 1. vietu, bet arī intelektuālā īpašuma izstādē Expopriority 2011 Maskavā, iegūstot praktiski visas iespējamās balvas, un pat lielākajā un nozīmīgākajā šīs nozares izstādē BOOT Dusseldorf 2012 Vācijā.

Šovi, sacensības un paraugdemonstrējumi

Visas izstādes dienas motohallē, speciāli ierīkotā arēnā, pirmoreiz Latvijā notiks pavisam jaunu bezpilotu lidaparātu – kvadrahopteru lidojumu paraugdemonstrējumi. Iepriekš pierakstoties, interesentiem būs iespēja arī pašiem, bez maksas, instruktora pavadībā vadīt šo lidaparātu.Apmeklētāji varēs vērot arī automodelīšu un radiovadāmo helikopteru un lidmašīnu paraugdemonstrējumus.

Savukārt 1.Latvijas spēka olimpiādē, kas notiks izstādes laikā, varēs vērot trīs Latvijas un pat Baltijas mēroga spēka sporta notikumus. Piektdien, 30. martā, notiks 1. Latvijas čempionāts spēka cīņā, kas, lai gan jau ilgus gadus pazīstams Austrumos, Latvijā ir pilnīgi jauns sporta veids. Sestdien, 31. martā,norisināsies Baltijas čempionāts spēka trīscīņā, kur sacentīsies Latvijas un Baltijas spēcīgākie vīri, savukārt svētdien, 1. aprīlī notiks Latvijas Armrestlinga federācijas rīkotie supermači armrestlingā,kur varēs vērot ne vien Latvijas labāko spēkošanos, bet arī būs izaicinājumi skatītājiem, pat ar 100 latu naudas balvām. Pēc šī pasākuma norisināsies paraugdemonstrējumicīņas sportos.

Piedalies konkursā, laimē ielūgumus un apmeklē izstādi bez maksas!

No 12. marta izstādes mājaslapā www.bt1.lv/bt1/atputasports katru nedēļu norisinās konkurss. Katru nedēļu tiks noteikti 5 pareizo atbilžu autori, kas trīs aktīvās atpūtas izstādes varēs apmeklēt bez maksas.

Izstādes “Atpūta un Sports”, “Motocikls” un “Baltic Boat Show” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Plašāka informācija izstādes mājaslapā: www.bt1.lv/bt1/atputasports

Izstādes darba laiks:
30. un 31. martā 10.00–19.00
1. aprīlī 10.00–17.00

Biļešu cenas "Atpūta un Sports 2012"
Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas!
Bērniem no 4 līdz 18 gadiem – Ls 2,00
Pensionāriem – Ls 2,00
Pieaugušajiem – Ls 3,00
Īpaši draudzīgs piedāvājums ģimenēm – ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni vai 1 pieaugušais un 3 bērni) – Ls 8,00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1Travel
,


Liepupes muiža
,


Aizkraukles novada TIC
,


Valmieras TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56391191sec.