Teātra bārā tiks ieskandināts folkmūzikas festivāls «Kurzemītes maliņā»

Kārtējā Dziesmu vakarā Teātra bārā tiks ieskandināts folkmūzikas festivāls „Kurzemītes maliņā”

Klāt pavasaris. Tuvojoties siltākam gadalaikam arī Dziesminieku kustība uzņem apgriezienus. Pēc Austras dienām, kas tradicionāli ir gada pirmā lielākā dziesminieku kopā nākšana un dziedāšana, arī nākamais lielākais folkmūzikas, jeb dziesminieku pasākums nāk no Kurzemes puses. Jau piekto reizi Tukuma pusē, šoreiz Slampes kultūras pilī 31.martā notiks starptautiskais folkmūzikas festivāls „Kurzemītes maliņā”. Šis festivāls no pārējiem dziesminieku pasākumiem patīkami atšķiras ar vārda „starptautisks” atrašanos savā nosaukumā un būtībā. Mums ir brīnišķīga iespēja ar vairāku spilgtu izpildītājmākslinieku palīdzību ieraudzīt, kas šajā jomā notiek kaimiņos – Lietuvā un Krievijā. Protams, šajā festivālā plaši ir pārstāvēti arī vietējie mākslinieki.

21.martā pulksten 20.00 Teātra bārā (Lāčplēša ielā 26) notiks Folkmūzikas festivāla „Kurzemītes maliņā” ieskaņas dziesmu vakars. To ar dziesmām un stāstiem piepildīs Elīna Līce, Agita Kaužēna, Egons Pičners un Uldis Kākulis. Dziesmu vakara namatēva lomā iejutīsies festivāla radītājs, organizators, vadītājs un. protams Dziesminieks – Ziedonis Stutiņš.

Papildus informācijas – www.gitara.lv

Tel. 26335004

Ieeja par ziedojumiem.

Dziesmu vakari – latviešu dziesminieku tikšanās ar klausītājiem – notiek katru otro trešdienu plkst. 20.00 Teātra bāra (Lāčplēša ielā 26) jaunajā zālē.

Dziesmu vakarus rīko Teātra bārs sadarbībā ar Latvijas Mūzikas atbalsta fondu. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (http://www.austrasbiedriba.lv/).

Teātra bārs (http://www.teatrabars.lv/bars/) ir radošo profesiju pārstāvju iecienīta atpūtas vieta, kur mājīgā gaisotnē pie dzēriena malka var nodoties nesteidzīgām sarunām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4360261sec.