Izbaudi Joku dienu ar pūtēju orķestri «Rīga»

Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga” aicina: Joku diena ar orķestri „Rīga”

Pavasara festivāla WINDSTREAM īpašā diena būs 1. aprīlis, kad Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga” aicina uz Joku koncertu Lielajā Ģildē plkst. 19.00, bet pēcpusdienā plkst. 15.00 ielūdz katru, kam nav sveši smiekli un humors, piedalīties pasākumā „Uzzīmē joku!” Līvu laukumā.

Joku koncertu 1. aprīlī plkst. 19.00 Lielajā Ģildē vadīs aktieri Zane Daudziņa un Varis Klausītājs. Koncerta pirmajā daļā orķestri „Rīga” diriģēs Mārtiņš Ozoliņš. Tā kā 2012. gads ir Profesionālā pūtēju orķestra „Rīga” 40 gadu jubilejas gads, ar smaidu atcerēsimies laiku, kad orķestris tika dibināts, un orķestra pirmo māksliniecisko vadītāju Gunāru Ordelovski. Skanēs fragmenti no G. Ordelovska muzikālās komēdijas „Peldētāja Zuzanna”. Koncerta solisti Inga Šļubovska, Viesturs Jansons un Juris Ādamsons izpildīs gan G. Ordelovska mūziku, gan duetus no Doniceti operas „Mīlas dzēriens” un J. Štrausa operetes „Sikspārnis”. Orķestra „Rīga” mūziķi spēlējot izjauks mūzikas instrumentus, rādot netradicionālas iemaņas dažādos spēles paņēmienos.

Raita Ašmaņa vadībā orķestris „Rīga” uzstāsies koncerta otrajā daļā ar džeza un populārās mūzikas programmu. Jau otro gadu optimistiskāko vīru kora repertuāru Latvijā dziedās Pavasara vīru koris ar savu diriģentu Valdi Butānu. Paredzēta grupas „Sparkling 5” uzstāšanās. Koncerta noslēgumā - Raimonda Paula dziesmas un tradicionālā „Happy Birthday!”, kā jau pieklājas jubilejas reizē.

Pēcpusdienā plkst. 15.00 rīdzinieki, īpaši ģimenes ar bērniem, tiek aicināti pulcēties Līvu laukumā, kur notiks interaktīvs pasākums „Uzzīmē joku!”. Sliktu laika apstākļu gadījumā šis pasākums notiks Lielās Ģildes foajē. Skanot gleznotāja Jāņa Anmaņa padomiem, klātesošajiem būs iespēja zīmēt savus piedzīvojumus un jautras situācijas no dzīves un ilustrēt orķestra „Rīga” atskaņoto mūziku zīmējumos. Pasākuma noslēgumā labāko darbu autori saņems ielūgumus uz Joku koncertu Lielajā Ģildē. Organizatori savu iespēju robežās nodrošinās pasākuma „Uzzīmē joku!” dalībniekus ar krītiņiem, flomāsteriem un papīru, bet pieredzējušie zīmētāji aicināti ņemt līdzi paši savus materiālus.

Biļetes uz „Joku koncertu”, kas notiks Lielajā Ģildē plkst. 19.00, pieejamas „Biļešu paradīzes” kasēs un http://www.bilesuparadize.lv/. „Biļešu paradīzes” kasēs, uzrādot apliecību, pieejamas atlaides pensionāriem un studentiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67771387sec.