Radisson Blu viesnīcas Rīgā atzīmēs Zemes stundu

2012. gada 31. martā, plkst. 20:30 Radisson Blu viesnīcas Rīgā un to darbinieki pievienosies tiem simtiem miljonu cilvēku visā pasaulē, kuri izslēgs gaismu savās mājās, darbavietās un uzņēmumos uz vienu stundu – Zemes stundu, kas ir pasaulē lielākā vides akcija. Piedaloties šajā globālajā akcijā un izslēdzot viesnīcu fasāžu apgaismojumus, viesnīcas parādīs savu personīgo apņemšanos sniegt ieguldījumu rūpēs par vidi un mūsu planētu.

Mēs vēlamies aicināt ikvienu iedzīvotāju piedalīties šajā iedvesmojušajā akcijā, izslēgt gaismu savā viesu istabā vai birojā un izjust mūsu kopīgās apņemšanās prieku.

Zemes Stunda sākās kā vienas pilsētas iniciatīva – 2007. gadā Sidnejā, Austrālijā, kurā piedalījās 2.2 miljoni mājsaimniecību un uzņēmumu. Kopš tā laika akcija ir kļuvusi starptautiska, kas pulcē kopā simtiem miljonu cilvēku no vairāk kā 5000 pilsētām un 135 valstīm, 2011. gadā izveidojot pasaules plašāko vides akciju vēsturē.

Plānots, ka 2012. gada Zemes Stunda būs vēl plašāka. Tas būs Starptautisks aicinājums katrai valstij, uzņēmumam un cilvēkam rīkoties individuāli un uzņemties atbildību par mūsu ietekmi uz vidi un pievienoties starptautiskajai sabiedrībai, kas ir uzņēmušies vadīt globālās vides izmaiņas.

Dažas no pasaules pazīstamākajām vietām un dabas brīnumiem, ieskaitot Ķīnas Aizliegto pilsētu, Eifeļa torni, Ēģiptes piramīdas, Bekingemas pili, Jēzus statuju Riodežaneiro, Niagāras un Viktorijas ūdenskritumus, Empire State ēku Ņujorkā, Sidnejas operteātri un daudzas citas pasaules ikonas ieslīgs tumsā, lai simbolizētu šīs vides akcijas spēku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Rija Domus Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.11388898sec.