Dziesmu vakari turpmāk notiks Latvijas 1. rokkafejnīcā Reiterna nams

Joki un Jurģi dziesmu mīlot.

Nē, tas nav nekāds 1. aprīļa joks. Dziesmu vakari patiesi svin Jurģus un tagad mājos Latvijas 1. rokkafejnīcas mazajā zālē. Dziesmu vakaru organizatori un atbalstītāji saka lielu paldies Teātra bāram par sadarbību, bet laiks rit un dziesmu vakari kļūst aizvien apmeklētāki. Arī dziesminieku ģimene aug un attīstās, tāpēc nepieciešamība pēc lielākām, ietilpīgākām telpām kļuvusi arvien aktuālāka. Pateicoties brāļu Mediņu un Maijas Kalniņas laipnajam aicinājumam un lielajai pretimnākšanai, sākot ar 4. aprīli dziesmu vakariem nu ir jaunas un vienlaicīgi vēsturiskas mājas Vecrīgā – Reiterna nams.

Un lai prieks par Jurģiem būtu vēl lielāks, pirmo dziesmu vakaru jaunajā vietā veltīsim smaidam. 4.aprīlī pulksten 19.00 Latvijas 1. rokkafejnīcas „Reiterna nams” mazajā zālē (Mārstaļu ielā 2/4) notiks dziesmu vakars „Nopietnas dziesmas nopietniem cilvēkiem”. Namatēva, pasākuma vadītāja, mūzikas un dzejas kritiķa lomā iejutīsies mūziķis, komponists, Latvijas dzejas dižgaru daiļrades pārzinātājs Normunds Rutkis. Viesos pie namatēva nāks dziesminieki Jānis Jansons, Uldis Kākulis un Kaspars Dimiters. Sagaidāma itin spraiga muzicēšana un samuzicētā apspriešana. Diskusijas solās būt karstas un sola ne vienu vien pārsteidzošu atziņu un secinājumu. Arī dalībnieku sastāvs nebūt nav konstante. Kā vēsta nosaukums, ja pie dziesmām ķeras nopietni cilvēki, iespējams ir viss.

Ieeja par ziedojumiem.

Dziesmu vakari – latviešu dziesminieku tikšanās ar klausītājiem – turpmāk notiek katru trešdienu plkst. 19.00 Latvijas 1. rokkafejnīcas Reiterna nams mazajā zālē.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. rokkafejnīcu un SIA RJK. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (http://www.austrasbiedriba.lv/).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75559211sec.