«Pūkainās dienas Ķīpsalā» aicina palīdzēt dzīvnieku patversmei, nododot makulatūru

Ikviens, kas vēlas palīdzēt mūsu četrkājainajiem draugiem Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē Līčos, tiek aicināts 7. un 8. aprīlī Ķīpsalā, pasākumā "Pūkainās dienas Ķīpsalā 2012" laikā, nodot makulatūru, kas pēc tam tiks nogādāta otrreizējai pārstrādei un iegūtā nauda pārskaitīta Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmes iemītnieku vajadzībām.

Tie, kas vēlas palīdzēt dzīvniekiem, ne vienmēr var aizbraukt līdz Līčiem, kur atrodas Rīgas pilsētas dzīvnieku patversme, tāpēc nevajadzīgos avīžu, žurnālu un citu papīra izstrādājumu krājumus būs iespējams atstāt makulatūras savākšanas punktā, kas atradīsies ārpusē pie Ķīpsalas halles ieejas. Savukārt uzņēmums "Ekobāze Latvia" šos makulatūras krājumus nogādās otrreizējai pārstrādei, naudas līdzekļus par savākto makulatūru pārskaitot Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmes vajadzībām.

Akciju rīko biedrība "Dzīvnieku pansija Ulubele" sadarbībā ar uzņēmumu "Ekobāze Latvia" un Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1.

„10 kg pārstrādei nodotās makulatūras nodrošina iespēju pabarot vienu suni vai trīs kaķus veselu dienu, tādēļ būsim priecīgi par katru kilogramu atnesto jums nevajadzīgo avīžu vai žurnālu,” saka "Dzīvnieku pansijas Ulubele" pārstāve Ilze Džonsone.

Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmes stendā ikviens interesents varēs uzzināt par dzīvnieku adopciju, brīvprātīgo darbu un citiem jautājumiem. Izstādē būs arī foršie, resnie patversmes kaķi, kas meklē savus saimniekus, kā arī būs sastopams slavenais šunelis Fuksis, kas ticis pie labām pagaidu mājam. Fuksis esot tik dzīvespriecīgs un tā alkstot sabiedrības, tādēļ izstādē spriņģos kopā ar abām dzīvnieku pansijas lielajām lellēm Ullu un Belle.

Kā zināms, 7. un 8.aprīlī Ķīpsalā notiks Pūkainās dienas Ķīpsalā 2012". Būs suņi, kaķi, citi dzīvnieciņi un Lieldienu jampadracis! Pirmo reizi Lieldienu jampadracī visas izklaides un piepūšamās atrakcijas bērniem būs bez papildu maksas! Būs arī lielās šūpoles, olu kaujas un citi Lieldienu prieki, kā arī tikšanās ar iemīļotiem pasāku tēliem – zaķi Garausi, sunīti Pifu, kaķi Herkulesu un burkānu Burkanelli.

“Pūkainās dienās Ķīpsalā 2012” apmeklētāji varēs apskatīt putnu dārzu ar cāļiem, vistām, pīlēm, dekoratīvajiem baložiem un citiem mājputniem, vērot visdažādākos šķirnes suņus starptautiskajā suņu izstādē, lielus un mazus, pūkainus un bezspalvainus ņaudošos mīluļus starptautiskajā kaķu izstādē. Būs arī trušu izstāde, visdažādākie dekoratīvie grauzēji, eksotiskie mājdzīvnieki, tostarp pirmoreiz – gigantiski gliemeži un Āfrikas pundureži! Abas dienas notiks dažādi interesanti šovi, konkursi un paraugdemonstrējumi. Vairāk informācija: http://www.petekspo.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,


1. Stāvs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6050179sec.