Dziesmu vakarā Latvijas 1. rokkafejnīcā viesojas dziesminiece Anta Eņģele

Pati daba stāv krustcelēs. Ziema paklusām stīvējas ar pavasari un dala ietekmes sfēras. Ir tāds savāds gurdums pirms lielā ziedēšanas brīnuma. Šādā gada laikā ikvienam ir nepieciešama kāda stabila, nezūdoša vērtība, enkurs, pie kura pieturēties, spēka un gaišuma avots, no kura pasmelties. Dziesmu vakari savās jaunajās mājās turpina būt, katru trešdienas vakaru sniedzot saviem apmeklētājiem, draugiem un līdzdziedātājiem neaizmirstamus mirkļus. Mirkļus, kas iedvesmo.

Kad dzied Anta, laiks apstājas. Ir tikai dziesma. Antas balss un artistiskums ir spējīgi atklāt jebkura autora dziesmu līdz vissmalkākām niansēm. Vai tas ir Imants Kalniņš, Valdis Atāls, Raimonds Pauls, vai tā ir krievu romance vai kāda karstasinīga spāņu dziesma, viss autora cerētais, sāpētais un mīlētais, šo dziesmu radot, ir telpā, kurā dzied Anta. Bet visam pāri ir viņa pati. Attieksme, smalks humors, pašironija – tās ir īpašības kuras palīdz Antai katru savu koncertu pārvērst par vienotu, veselu un neatkārtojamu mākslas darbu.

11. aprīlī 19.00 Latvijas 1. rokkafejnīcas mazajā zālē (Mārstaļu ielā 2/4) skanēs Antas Eņģeles balss. Un lai arī pati Anta saka, ka viņa jau nav nekāds eņģelis, bet tikai cilvēks, kaut kas no šīs frāzes liek aizdomāties par nolieguma patiesumu.

Ieeja par ziedojumiem.

Dziesmu vakari – latviešu dziesminieku tikšanās ar klausītājiem – turpmāk notiek katru trešdienu plkst. 19.00 Latvijas 1. rokkafejnīcas mazajā zālē Reiterna namā.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. rokkafejnīcu (http://www.rockcafe.lv/) un SIA RJK. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (http://www.austrasbiedriba.lv/).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.10794497sec.