Nāc uz tikšanos ar «Lonely Planet» autoru Brendonu Preseru

Ja tev vasara saistās ar ceļojumu laiku un vēl jo vairāk – ceļojumu stāstu rakstīšanu un stāstīšanu, būsi laipni aicināts uz FEJS Latvija organizēto diskusiju ar pasaules lielāko tūrisma ceļvežu izdevēju „Lonely Planet” autoru Brendonu Preseru (Brandon Presser). Ceļojumu stāstu autors, kurš ir atbildīgais par „Lonely Planet” Latvijas sadaļu, pastāstīs jaunajiem žurnālistiem un citiem interesentiem ne tikai to, kā rakstīt ceļojumu stāstus, bet dalīsies savā profesionālajā pieredzē. Diskusija notiks 21. jūnijā no pulksten 16.00 līdz 17.30 Eiropas Savienības Mājas „Sarunu istabā” (1. stāvā) Aspazijas bulvārī 28.

Brendons Presers, kurš ir autors 2009. gadā iznākušā „Lonely Planet” izdevuma „Estonia, Latvia, and Lithuania” sadaļai par Latviju, mūsu valstī viesojies vairākkārt, tai skaitā pagājušā gada augustā, kad vāca materiālus „Lonely Planet” Latvijas sadaļas atjaunošanai un papildināšanai. Jaunais izdevums oficiāli iznāks un veikalu plauktos būs pieejams jūnija vidū, kā arī autors to prezentēs diskusijas laikā.

Tāpat arī FEJS Latvija organizētajā pasākumā vairāk nekā 35 ceļvežu galamērķu autors stāstīs par to, kā rakstīt ceļojumu aprakstus, kam pievērst uzmanību, kā arī atklās savu personisko pieredzi gan ar izdevumu „Lonely Planet”, gan citiem projektiem – Brendons, kurš studējis mākslas zinātni Hārvardas Universitātē un strādājis Luvras muzejā Parīzē, ir arī fotogrāfs, kā arī zināmu daļu sava laika velta izklaides industrijas materiālu radīšanai. Viņš ir arī kaislīgs ceļotājs: pēc tautības kanādietis Brendons Presers paspējis apceļot daudzas zemes un dzīvot vairākās valstīs, to skaitā ASV, Francijā, Japānā, Taizemē.

Pasākumā īpaši aicināti piedalīties žurnālistikas studenti, jaunie žurnālisti un vienkārši ceļotāji, kuri vēlas uzzināt ko jaunu par ceļojumu stāstu rakstīšanu, kā arī iedvesmoties pašiem rakstīt un publicēties.

Lūgums par savu ierašanos paziņot iepriekš uz epastu [email protected]

Svarīgas detaļas:

Kas: Tikšanās ar „Lonely Planet” autoru Brendonu Preseru

Tēma: Ceļojumu aprakstu rakstīšana

Kad: 21. jūnijā

Kur: Eiropas Savienības (ES) Mājā, Aspazijas bulvārī 28 „Sarunu istabā” 1. stāvā

Cikos: 16.00 līdz 17.30

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79620099sec.