T/c Origo laukumā ienāk džezs

Līdz jūlija mēneša vidum t/c "Origo" laukumā atradīsies unikāla džeza mūzikas foto izstāde "Laikmeti mainās, Jazz paliek. Jazz Latvijā", kurā būs iespējams apskatīt autentiskas džeza mākslinieku fotogrāfijas no 70 - 80 gadiem.

Izstādes autors, fotogrāfs Sergejs Budanovs, ideju par džeza foto izstādi lolojis jau sen. "Esmu ļoti iepriecināts, ka t/c "Origo" vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis man piedāvāja veidot izstādi, jo šīs fotogrāfijas ir milzīga vērtība, kas nekad iepriekš nav nonākušas plašākas sabiedrības redzeslokā. Izstāde būs veidota kā retrospekcija, kurā nepārtraukti tiks pievienotas jaunākas bildes. Fotogrāfijās aplūkojami ne tikai Latvijas džeza izpildītāji, bet arī starptautiski mākslinieki, kas savulaik apciemojuši Latviju "Saulkrastu Jazz" un "Rīgas Ritmu" festivālu laikā", stāsta izstādes autors Sergejs Budanovs.

Paralēli foto izstādei, visas vasaras garumā blakus esošajā "Origo Summer Stage" vasaras koncertzālē būs iespējams baudīt pasaulē populāru džeza virtuozu skaņdarbus dažādu talantīgu pašmāju un ārzemju mākslinieku izpildījumā. Kultūras aktivitāšu centrs „Origo Summer Stage” kā pilsētas spogulis Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu, uz vienas skatuves atspoguļojot Latvijas lielākos mūzikas festivālus – Imantdienas, Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Summertime – aicina Inese Galante, Jaunais Vilnis. Iejūtoties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, ceturtdienu un piektdienu vakaros ikviens aicināts ērti iekārtoties kādā no vasaras kafejnīcām un ļauties dažādu DJ Jazz Master spēlētajiem mūzikas ritmiem vai dažādu jazz & blues, kā arī rock`n`roll izpildītāju priekšnesumiem. Savukārt 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā visas vasaras garumā tiek izstādītas lielformāta foto izstādes, atspoguļojot Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertos mirkļus. Visi pasākumi baudāmi bez ieejas maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.42990994sec.