20. jūnijā notiks lielākais vasaras pikniks Baltijā

Biroju darbiniekus aicina pusdienu laikā pamest birojus

20. jūnijā notiks lielākais vasaras pikniks Baltijā

Trešā daļa biroju darbinieki neizmanto pusdienas pauzi tam paredzētajam mērķim – atslodzes brīdim un nesteidzīgai maltītei, bet parasti steigā ieturas turpat pie darba galda. Vairāk nekā pusei pusmūža biroja darbinieku ir palielināts svars, divām trešdaļām – mazkustīgs dzīvesveids. Šādus neiepriecinošus datus uzrāda aptaujas. Lai mainītu neveselīgos ieradumus pozitīvā virzienā, rosinātu pilnvērtīgi izmantot pusdienu pauzi, siltajā gadalaikā baudot to svaigā gaisā, Vērmanes dārzā notiks “Borjomi”vasaras lielākais pikniks.

Lai veicinātu veselīgu dzīvesveidu un aicinātu pilsētas biroju darbiniekus pusdienu pauzēs baudīt pastaigas un maltīti svaigā gaisā, ikviens aicināts piedalīties improvizētajā vasaras pilsētas piknikā 28. jūnijā plkst. 13.00 Rīgas centrā, Vērmanes parkā, līdzi ņemot savu azaida sainīti. Protams, ne visiem tas iespējams, tādēļ būs pieejami 200 īpašie minipusdienu komplektiņi, kuros ietilpst dubultā sviestmaize, ābols un dabīgais minerālūdens „Borjomi”.

„Mēs vienmēr esam atbalstījuši veselīgu dzīvesveidu un dažādi mudinājuši to ievērot– ķermenis taču ir gara nams, un, lai būtu možs gars, arī ķermenim jājūtas stipram un mundram! Birojos un iestādēs strādājošajiem darbs ir mazkustīgs, nereti telpas vasarā ir pārkarsušas, piesmakušas. Protams, darbs ir darbs, taču ir brīnišķīga iespēja izkustēties – pusdienu pauze! Vēlamies mudināt to izmantot pilnvērtīgi, dodoties svaigā gaisā kaut uz brīdi, un varbūt arī savu pusdienu maltīti baudīt uz kāda soliņa parkā, patīkamā, relaksējošā gaisotnē! Ar šādu mērķi aicinām visus piedalīties akcijā „Tuvāk dabai”,” atbalstu pauž kompānijas “IDS Borjomi Europe” ģenerāldirektors Iraklijs Bokučava.

Palēnām gan parādās tendence pievērst lielāku vērību uzturam, arvien vairāk biroja darbinieku (īpaši sievietes) uz darbu ņem līdzi mājās gatavoto ēdienu, arī virtuvītes esamība darba vietās vairs netiek uzskatīta par ko ekskluzīvu, bet pašsaprotamu. Tomēr joprojām daudz cilvēku pusdienu pauzi neizmanto tam paredzētajam nolūkam – lai nesteidzīgi, nedomājot par darbu, baudītu veselīgu maltīti un lai nedaudz izkustētos. Vasara ir īstais brīdis, lai mainītu darba dienu maltīšu paradumus, un, gluži kā ierasts daudzās citās Eiropas pilsētās, pusdienas baudītu svaigā gaisā un atlikušajā laikā veiktu nesteidzīgu pastaigu.

Mūsdienu cilvēki dzīvo saspringtā un steidzīgā vidē, darba un stresa dēļ pusdienas maltīte bieži izpaliek vai tiek notiesāta lielā staigā. Visi šie apstākļi atstāj negatīvu ietekmi uz veselību, tādēļ dabīgais minerālūdens „Borjomi” jau otro gadu pēc kārtas aicina visus piedalīties Rīgas lielākajā piknikā 20. jūnijā plkst. 12.30! Līdzi droši var ņemt savu azaida sainīti, bet, ja paēdiens nav iegādāts, nebūt nav vajadzības steigties uz ātro uzkodu pārdotuvēm, jo Vērmanes dārzā būs pieejami 250 īpašie minipusdienu komplektiņi. Katrā minipusdienu kastītē būs dubultā sviestmaize, ābols un dabīgais minerālūdens „Borjomi”.

Visi aicināti piedalīties arī lustīgā kopīgās izvingrošanās pasākumā, savukārt tiem, kas vairāk vēlēsies trenēt prātu, patiks dažādi konkursi.

Pasākumu vadīs atraktīvais Māris Grigalis, bet dzīvo mūziku nodrošinās roka un popa grupa „911”.

 

Dabīgais minerālūdens „Borjomi” aicina – nesēdiet birojos, neēdiet pie datora, nāciet kopā ar kolēģiem tuvāk dabai, lai dubultojas spars un dzīvesprieks!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.20605588sec.