Rīgas Cirka festivāla "Brīnumu pilna pasaule - 2012" galveno balvu iegūst daugavpiliete

2012 gada 8. jūlijā, ar svinīgu Galā izrādi noslēdzās V Starptautiskais bērnu un jaunatnes cirka festivals "Brīnumu pilna pasaule - 2012". Par festivāla uzvarētāju un GRAND PRIX balvas ieguvēju tika atzīta 18 gadus jaunā daugavpiliete Diāna Ņikuļičeva, kura festivālā uzstājās ar numuru Diabolo un pārstāvēja Daugavpils kultūras pili. Skatītāji par savu favorīti atzina Krievijas pilsētas Dzeržinskas cirka studijas CIRK DRUZEI pārstāvi Viktoriju Rožkovu ar numuru Gaisa vingrotāja riņķī.

"Diāna nodemonstrēja perfektu sniegumu pārsteidzot visus žūrijas locekļus. No pagājušā gada vasaras festivāla, kad viņa ieguva trešo vietu kategorijā "Labākais ekvilibrs" un ieguva iespēju uzstāties Rīgas Cirka vasaras programmā "Ekstrēmā vasara", kā arī saņēma Luganskas cirka direktora oficiālu ielūgumu piedalīties cirka festivālā Luganskā, viņa ir ļoti izaugusi un spējusi sevi attīstīt mākslinieciskā līmenī," informē Rīgas Cirka direktore un mākslinieciskā vadītāja Lolita Lipinska.

Festivālā kopskaitā tika pasniegtas 11 galvenās balvas - trīs zelta, trīs sudraba un trīs bronzas  godalgas. Katrs žūrijas loceklis pasniedza savu simpātiju balvu.

"Katrā festivālā dominē kāds no cirka žanriem. 2012. gada "Zelta Kārlis-2012" festivālā bija daudz klauni, šajā, savukārt dominēja gaisa numuri. Tieši tāpēc žūrija izveidoja trīs speciālas nominācijas - zeltu, sudabu un bronzu kategorijā "Gaisa vingrotajs"," paskaidroja Lolita Lipinska.

Festivālu finansiāli atbalstīja Latvijas Republikas Kultūras ministrija. Festivāla balvas noformēja un apgleznoja Rīgas Cirka māksliniece - noforētāja Ludmila Gaidelene, kura ir arī Rīgas Cirka skatītaju foajē sienu gleznojumu autore.

Vairāk informācijas par Rīgas Cirku interneta vietnē www.cirks.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.46576381sec.