Smilšu skulptūru parks aicina ar mūziku un izzinošiem semināriem

Ir klāt pēdējais vasaras mēnesis un smilšu skulptūru parks "Make Sand Art Riga 2012" uz AB dambja, piedāvā to nosvinēt ar vasarīgi bezrūpīgas mūzikas koncertiem, īpašiem bērnu rītiem, meistardarbnīcām un izzinošiem semināriem, baudot visskaistāko skatu uz Vecrīgu.

Savukārt 16. augustā plkst. 19:00 visus ciemos aicina grupa "Crème Brûlée" (vokāls – Dita Celmiņa, kontrabass – Arta Abaroniņa, ģitāra – Jānis Ancveirs, akordeons – Antons Gručkovs), kas, nebaidoties eksperimentēt, balansē starp glamūrīgumu un huligānismu mūzikā. "Crème Brûlée" piedāvā klausītājiem doties muzikālā ceļojumā uz Parīzes mazajām ieliņām un baudīt garšīgu vakaru, kurā dzirdēs gan pazīstamus franču šansonus, gan pavisam jaunas franču dziesmas.

26. augustā plkst. 20:00 smilšu skulptūru parkā grupa "Kaktiņš un Stūrītis", aizraujošā un īpašā veidā veidā, mūzikā izspēlēs stāstus, balstītus Latviskajā identitātē. Grupas sastāvā multi-instrumentāls Mārtiņš Jansons un Mārtiņš Kuzmins, ritma sekcija.

Tāpat gaidāmi sadarbības projekti ar performanču, dejas un citām radošajām apvienībām. 9. augustā plkst. 20:00 aicinām uz Rīgas Improvizācijas teātra studijas "art и šok" mākslinieku sacensībām.

Vienlaikus smilšu skulptūru parks augustā kļūs par mājvietu semināriem, kas tapuši sadarbībā ar biedrību "Zinis" un innovāciju meistari Vitu Brakovsku. 17., 23. un 30. augustā notiks semināri par sekojošajām tēmām – "Efektīvas prezentāciju tehnikas un uzstāšanās prasmju pilnveidošana", „Harizmas veidošana indivīda izaugsmei un konkurētspējai” un “Spilgtu biznesa ideju izstrāde”. Biedrība „Zinis” apvieno cilvēkus, kuru darbs ir inovāciju ieviešana dzīvē, un biedrības mērķis ir sekmēt uz zināšanām balstītas ekonomikas attīstību Latvijā.

Atkarībā no laika apstākļiem, ik svētdienu smilšu skulptūru parkā tiek aizvadītas Bērnu dienas, kurās mazajiem dota iespēja piedalīties dažādās meistardarbnīcās un citās aktivitātēs. Īpaša aktivitāte jūs sagaida svētdienu rītos plkst. 12:00 – joga bērniem kopā ar vecākiem pie pasniedzējas Lienas Bodnares.

Joprojām apskatāms arī pats smilšu skulptūru parks. Visām šīm aktivitātēm blakus būs četrpadsmit smilšu skulptūras, kuras vieno tēma "Teleports" un, kuras ir veidojuši mākslinieki no Baltijas valstīm un Krievijas. Tāpat aicinām vienkārši padzīvoties Rīgas lielākajā smilškastē, izmēģināt Vilisfēras - jaunizgudrotos ātros smilšu sfēru veidotājus. Un, protams - izbaudot vasaras sauli, izveidot savu smilšu skulptūru, piedaloties Canon foto konkursā "RADI SMILŠU MĀKSLU - MAKE SAND ART" un laimēt digitālo fotokameru CANON D20.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40699005sec.