Gunārs Ķirsons: varam lepoties ar to, kas Latvijā notiek ēdināšanas biznesā

2012. gada 10. septembrī ēdināšanas uzņēmuma "Lido" dibinātājs Gunārs Ķirsons sarunā ar medijiem pauda prieku un gandarījumu par 25 gados paveikto.

"Es agrāk pārāk ātri skrēju uz priekšu, un tā bija mana lielākā kļūda, vajadzēja pašam vairāk analizēt. Biju pieņēmis lēmumu ātri attīstīties un gandrīz "iekritu aizā", no kuras nekad nevarētu izkļūt. Kopumā esmu zaudējis ap 12 miljoniem eiro, bet lepojos, ka varēju saglabāt darbavietas un turpināt biznesu. Šobrīd esam izcila komanda, un mums ir ambiciozi mērķi," atzīst "Lido" īpašnieks Gunārs Ķirsons.

Latvijas Viesnīcu un Restorānu asociācijas izpilddirektore Santa Graikste: ""Lido" ir lielisks veiksmes stāsts, nu jau arī Rīgas un Latvijas simbols. Uzņēmums nodarbina ap 900 darbinieku, un tā ir nozīmīga pirmā darbavieta daudziem viesmīlības nozares jaunajiem speciālistiem."

Rita Auziņa, "Lido" Biznesa daļas vadītāja: "Uzņēmuma politika vienmēr bijusi ēdiena gatavošanā izmantot dabīgas izejvielas. Mani iepriecina, ka "Lido" klienti aizvien vairāk domā par veselīgu uzturu, ko mēs varam piedāvāt, izmantojot sentēvu receptes ēdienu pagatavošanā. Mēs ēdienus gatavojam uz vietas, neizmantojot garšas pastiprinātājus. Lido ir izstrādājis interesantu piedāvājumu bērniem - veselīgu ēdienu komplektu kopā ar aktīvās atpūtas iespējām "Lido" atrakciju parkos. Tuvākie uzņēmuma attīstības plāni paredz vēl viena bistro un veikala atvēršanu Rīgā šā gada nogalē. Šobrīd "Lido" turpina izstrādāt franšīzes koncepciju, ko plāno piedāvāt tirgū no 2014. gada."

25 darbības gados "Lido" izaudzis no vienas šašliku tirgotavas un pāris darbiniekiem līdz lielākajam sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumam Latvijā. 2011. gadā uzņēmums ierindojās starp 200 lielākajiem Latvijas uzņēmumiem. Šobrīd "Lido" Latvijā ir astoņas ēdināšanas pakalpojumu sniegšanas vietas. "Lido" pieder arī gaļas un kulinārijas ražotne, kulinārijas veikals Rīgā un kulinārijas stends Liepājā. "Lido" galvenie darbības virzieni ir sabiedriskā ēdināšana un gaļas produktu pārstrāde. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Gunārs Ķirsons.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.lido.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Avis
,


Estravel Latvia
,


Riga Islande Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71085811sec.